Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

De inschrijving voor het herfsttreffen is geopend!

Gepubliceerd op 16 september 2016 08:11, bijgewerkt op 16 september 2016 13:05 (207 keer bekeken) 0Reacties

Het herfsttreffen 2016 zal plaatsvinden in Brabant bij "De Zandkant", Oude Bosschebaan 14, 5074 RD Biezenmortel, vlakbij De Loonse en Drunense Duinen, van 7 tot en met 9 oktober. Doe mee en schrijf je hier in! Sinds 2013 zal (een deel van de) vereniging hebben gemerkt dat het traditionele Herfsttreffen in het eerste weekend van oktober een gedaantewisseling heeft ondergaan in de vorm van een ‘reizend circus’. Dan weer wordt mensen in het zuiden van land de gelegenheid geboden het herfsttreffen eenvoudig in de buurt te bezoeken, dan weer mensen uit het westen of noorden. En nu het is het weer tijd voor de kampeer- en toerligfietsers om een weekend in het Brabantse landschap rond te rijden.

- Vrijdagmiddag 7 oktober tot en met zondag 9 oktober (uiterlijk 12.00 uur).

- "De Zandkant" (zandkant.nl), Oude Bosschebaan 14, 5074 RD Biezenmortel

- Toertocht op zaterdag (35 of 65 km), diner vrijdag en zaterdag wordt verzorgd, koffie & thee verzorgd.

- ontbijt en lunches zelf verzorgen.

- 44 Bedden binnen (lakens, slaapzak en kussen zelf meenemen!). Kamperen buiten.

Het Herfsttreffen is als vanouds de gelegenheid om een lekker stuk te fietsen als de nachten lengen maar de temperaturen nog goed zijn.

Rembrandt en Marieke zullen dit jaar de gastheer en dame zijn. Rembrandt heeft de locatie verzorgd en regelt van alles. Marieke zal als kok de maaltijd op zaterdag verzorgen. Ook voor de toertocht zijn al diverse mensen op pad geweest.

Redactie

Reacties (0)