Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Vrijwilligersdag NVHPV 2016

Gepubliceerd op 10 september 2016 20:33, bijgewerkt op 16 september 2016 08:14 (192 keer bekeken) 0Reacties

Voor mensen die activiteiten hebben uitgevoerd voor de vereniging of dat in de toekomst willen gaan doen: kom volgende week zaterdag naar de NVHPV-vrijwilligersdag

Thema: we doen iets aan fietsgeschiedenis met een bezoek en rondleiding in het fietsmuseum Velorama. Daarna een confrontatie met het heden: een bezoek aan Dutch Bicycle Centre (DBC) met een toelichting van een medewerker van Elan over hedendaagse techniek + een drankje. We sluiten af met een heerlijke maaltijd in restaurant 'Stoom' met NVHPV omlijsting: de NVHPV staat voor de toekomst!

Zie ook de blog van onze voorzitter.

Plaats: Nijmegen

Start: Fietsmuseum Velorama, Waalkade 107. We lopen daarna gezamenlijk de korte afstand van Velorama naar DBC en vervolgens naar restaurant 'Stoom'.

Tijd: op 17 september start om uiterlijk 15 uur de rondleiding in Fietsmuseum Velorama.

HPV stallen:

  • Velomobielen en trikes kunnen worden gestald op het terrein van het Honigcomplex (op advies van Elan), Waalbandijk 20-22, tevens vestiging van DBC en restaurant 'Stoom',
  • Tweewielers kunnen worden gestald in Fietstransferium station NS, op redelijke loopafstand van Velorama.

Overnachting: het aanbod is groot. Zowel campings dichtbij het centrum als hotels en Airbnb in of dichtbij het centrum. De Jeugdherberg is dan vol maar voor bijna dezelfde prijs is hotel Credible, B&B de Vlinder en Airbnb beschikbaar. Wel snel reserveren!

Op Facebook zijn al activiteiten met betrekking tot kamperen. Een grote groep kampeert op de Grote Altena bij Nijmegen (Oosterhout).

Let op: voor diegenen die zaterdag vanuit het noorden naar Nijmegen fietsen: mijd de Ginkelse heide. "Jaarlijkse Airborne herdenking en luchtlandingen op de Ginkelse Heide".

Aanmelden: via de agenda
Voor vragen kun je een mail sturen naar Jan van Hensbergen

Tot ziens zaterdag in Nijmegen!

Redactie

Reacties (0)