Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

3Wheels4France

Gepubliceerd op 18 juli 2016 23:26, bijgewerkt op 19 juli 2016 00:18 (749 keer bekeken) 0Reacties

Een velomobieltocht door Frankrijk in de zomer van 2017

In de zomer van 2017, is het weer tijd om nog een schitterende velomobieltocht te gaan rijden, zich uitstrekkend over enkele duizenden kilometers in een paar weken. Om plaatsen te bezoeken en mensen te ontmoeten, te genieten van het landschap en de wegen - en, bovenal, opnieuw bijeen te zijn met je mederijders en vrienden.

Deze keer zullen velomobielen Frankrijk doorkruisen - een Tour de France die de fietsgekke Fransen nog nooit eerder gezien hebben. Vanaf de start in Trier (Duitsland), zal de tour zich uitstrekken over ongeveer 4.000 km en voert de renners tegen de klok in over dit omvangrijke land, om drie weken na de start weer te eindigen in Trier.

Deze tour zal op dezelfde manier plaatsvinden als de vorige tour, een individuele rit volgens hetzelfde schema als andere rijders, uitgaand dat elke rijder volledige verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen handelingen. We zullen kamperen zoals we gewend zijn, en we hebben een volgwagen om te helpen in noodsituaties en pech.

Tot nader order, is de tourdata: 16 juli t/m 5 augustus, 2017.

Deelname aan de tour zal worden beperkt tot 24 rijders. De inschrijving opent in het najaar van 2016. Alle aanvragen worden beoordeeld en moeten worden bevestigd door de wegkaptein. De rijders die met succes de Roll over America Tour (ROAM) en / of de Great Baltic Sea Ride hebben afgerond zullen voorrang hebben bij registratie voor 3Wheels4France.

Alle informatie vooraf voor de tour zal hier te vinden zijn. Pagina's over deelnemers, route, planning, en nog veel meer, zullen worden toegevoegd bij het vorderen van de planning. Om de rijderslijst te bekijken, zie de pagina Riders, om het tijdschema, dagelijkse bestemmingen of mogelijke steden om de tour te bekijken, ga dan naar de pagina's Schedule and Ride Along voor meer informatie.

Josef Janning

Tour Captain (wegkaptein)

Redactie

Reacties (0)