Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Kinderwedstrijden op Cycle Vision

Gepubliceerd op 22 juni 2016 09:26 (135 keer bekeken) 0Reacties

Als iemand het gemis van de kinderwedstrijd erg vind dit jaar is er voor volgend jaar uiteraard een mogelijkheid om dit te veranderen. We zoeken een coordinator. Een coordinator zorgt ervoor dat de tijdmeting op de juiste tijd op de juiste plek staat, dat alle inschrijvingen worden ontvangen en dat iedereen een transponder heeft. Dat er een stuk tekst voor het evenementen is en dat er een inschrijfformulier is, dat hij/zij aanspreekpunt is voor en tijdens het evenement voor de vragen die er zijn over de wedstrijden enzovoort.

Verder staat plezier voorop, het cycle vision organisatie comite kan ervoor zorgen dat er prijzen zijn. Bij de kinderwedstrijd op Cycle Vision worden heel veel prijzen uitgereikt! Vooral veel gouden plakken, eerste heer, eerste dame in alle leeftijdsklassen. Uiteraard staan alle kinderen op het erepodium! En wordt er van alle deelnemers vele foto's gemaakt in een grote groepsfoto. Sowieso zijn er alleen maar gouden, zilveren en ontzettend veel bronzen medailles.. Vorige jaren waren er ook oorkondes. Ook wat werk, maar de waardering in de enthousiaste en trotse gezichten van kinderen (en zeker ook de ouders, die soms zelfs trotser zijn) is er ook naar.

Twijfel je? Vind je dat het anders en beter moet bij de organisatie van ons fantastische evenement? Doe mee met de organisatie en krijg de macht om iets bij te dragen zelf in de hand.... cyclevision@gmail.com

Voor alle duidelijkheid, bij de wedstrijden in het "normale" wedstrijdprogramma is geen minimumleeftijd. Door voldoende tijd bij het starten kan iedereen op een fiets meedoen. Deelname door jeugd/kinderen zal veilig kunnen.
Echter, bij de kinderwedstrijden wordt door de coordinator voor extra dingen gezorgd. De wedstrijden zijn korter, er zijn prijzen voor iedereen zoals hierboven beschreven.

Redactie

Reacties (0)