Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Oldenburgs ligfietstreffen

Gepubliceerd op 20 juni 2016 23:38, bijgewerkt op 21 juni 2016 00:01 (371 keer bekeken) 0Reacties

In augustus wordt de tweede Großes Oldenburger Liegeradtreffen gehouden

Van 12 t/m 14 augustus wordt het, vierjaarlijks, Grote Oldenburgse Ligfietstreffen, of het Großes Oldenburger Liegeradtreffen (GOL), georganiseerd. De vorige versie was in 2012.
Het evenement wordt in (Noord-)Duitsland gehouden: Oldenburg.

Vrijdag
Om 14 uur kan er gezamenlijk gereden van station Leer (ongeveer 60 km), of van station Bremen (ongeveer 50 km), naar het centraal gelegen 'Internationales Jugendprojekte-Haus' en op het bijhorende terrein, de aankomst is gepland om ongeveer 18 uur. In het voormalig officiersgebouw van de kazerne Oldenburg-Donnerschwee zijn eenvoudige kamers. Daarnaast zijn er faciliteiten om te kamperen en een parkeergelegenheid voor ligfietsen, trikes en velomobielen. Om 19 uur wordt er gezamenlijk gegeten, en daarna gaat de verzameling liggers naar de openingsceremonie.

Zaterdag
Na het gezamenlijke ontbijt start de rit door Oldenburg, met aansluitend de GOL-Cup, workshops en is er tijd om wat te drinken. 's Avonds volgt de barbecue en cultuur tot in de late uurtjes. Vervolgens is er een groots Oldenburgse ligfietsbioscoop.

Zondag
Na het gezamenlijke ontbijt volgt de rit naar Melkhus Achternmeer en later die dag: afscheid van allen die samen willen vertrekken (naar bijvoorbeeld het station in Bremen of Leer).

Zie ook de folder.

Redactie

Reacties (0)