Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Infobull online

Gepubliceerd op 10 april 2016 10:26 (517 keer bekeken) 0Reacties

Via een facebook post op futurebike vonden we een hele leuke bron van leesvoer. Het duitstalige clubblad Info bull is hierin te vinden. Een echte tip! Het is prachtig materiaal om te lezen.

We hebben van tevoren bij de vereniging gecontroleerd of het niet een foutje is maar het is wel de bedoeling. Het is wel zo dat je maximaal 5 bladen per dag kunt ophalen. Je zult begrijpen dat onze leesstapel voor vandaag dus is gevuld. We gaan zeker wel verder. Het downloaden spreekt voor zichzelf, je klikt het pdf logo aan en gaat ermee akkoord dat je de inhoud niet misbruikt.
Overigens raden we zeker aan om lid te worden van een vereniging als je een blad echt op prijs stelt. De kosten zijn vaak zeer beperkt en je steunt hierbij de initiatieven van een vereniging. Dat geldt uiteraard voor de duitse vereniging maar ook voor de nederlandse. De verenigingen maken de uitgave van een blad mogelijk, het hebben van een site, het organiseren van vrijwilligers, van wedstrijden en evenementen. Allemaal dingen die zonder een georganiseerd verband niet of zeer veel moeilijker van de grond kunnen komen.

De download is hier te vinden. Veel leesplezier!

Redactie

Reacties (0)