Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Paastreffen zoekt kok voor zaterdagavond

Gepubliceerd op 02 maart 2016 23:33, bijgewerkt op 02 januari 2022 13:54 (671 keer bekeken) 1Reacties

Door omstandigheden heeft de kok die zich had aangemeld helaas besloten niet voor het eten van de zaterdag bij het Paastreffen te zorgen. Wie komt met een recept? Snijders en roerders staan al op de lijst.

We zijn dus opnieuw op zoek naar iemand die de maaltijd van de zaterdag zou kunnen en willen verzorgen. Hulp van ons is daarbij uiteraard mogelijk voor o.a. het bestellen van de boodschappen.

Indien niemand zich aanbiedt zal er op zaterdag geen gezamenlijke maaltijd zijn en moet ieder voor zijn eigen potje zorgen. Niet de situatie die wij wensen, maar zonder aanmelding niet te vermijden. Ook als je denkt: “ik wil wel, maar dat kan ik niet alleen” laat het dan weten. Als er meerdere mensen zijn met dezelfde gedachte kunnen we jullie met elkaar in contact laten komen. Er heeft zich al iemand gemeld met ruime ervaring bij het koken, maar die het niet alleen wil doen. Hulp ter plekke in de vorm van handjes is er tot nu toe altijd geweest dus daar hoef je je sowieso geen zorgen over te maken.

Meld je aan bij Maartje (06-28274541) of Rob (06-23947651 )

De inschrijving voor het paastreffen staat al open, we hopen binnenkort een nieuw item te kunnen openen waarbij je je voor het eten van de zaterdag kan inschrijven.

Redactie

Reacties (1)

hebbes

Hulp is al door 2 personen aangeboden, wie pakt de kans om dat ene gerecht dat je altijd al met het paastreffen wilde eten te organiseren?

Het is net als met je verjaardag, JIJ mag dan kiezen wat we gaan eten.

hebbes, 03 mrt 2016 10:26