Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Ligfietsers gevraagd, om te klimmen nog wel!

Gepubliceerd op 02 maart 2016 12:18, bijgewerkt op 02 maart 2016 13:47 (783 keer bekeken) 3Reacties

Soms vind je iets heel aardigs in je mailbox. Een ALO-student nodigt ons, ligfietsers, expliciet uit voor een apart ligfietser klassement op een klimrit. Natuurlijk hoop ik nu dat een aantal mensen nog ruimte heeft in hun agenda op 13 maart (net na de ALV, kan dus prima ;-) )


Dag Bestuur,
mijn naam is Coen Uyterwaal en ik ben student aan de HAN ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) in Nijmegen. Voor ons vak evenementen management zijn wij momenteel bezig om een aantal evenementen op te stellen die in het teken staan van de GIRO D'Italia 2016, die zoals je waarschijnlijk wel weet langs Nijmegen komt.
In samenwerking met Stichting Zevenheuvelenloop hebben we een gaaf evenement op kunnen zetten. Op zondag 13 maart kleurt de Voerweg roze. De deelnemers beklimmen de 400 meter lange klim zo snel mogelijk, om kans te maken op fantastische prijzen. De individuele tijdrit start vanaf een tijdritpodium en zal een vliegende start hebben.
Momenteel zijn we bezig met het promoten van een aantal klassementen. Zo hebben we de vrouwen, mannen en de jeugd. Uiteraard zijn de meeste evenementen gericht op deze 3 klassementen, maar laten wij het nou net even anders doen. Het lijkt ons gaaf om ook een apart klassement voor de ligfietsers te organiseren. Wie van de ligfietsers komt het snelst de berg op? Dit initiatief kan natuurlijk alleen slagen bij voldoende aanmeldingen. Graag hoor ik van jullie of er binnen de vereniging draagvlak voor is! Ons evenement is dus al over 2 weken, dus ik hoop op een snelle reactie!
Voor meer informatie: even kijken op Stevensloop.

Op de foto staat Fran Vacas bij een beklimming

Redactie

Reacties (3)

rene

Stijgingspercentage 10 % over 400 meter?
I feel tempted....
Met een verzet van 42x24 op de 28" Raptobike lukte de 11% (over 200m) van de Holleweg bij Doorwerth net (en heel snel want geen andere keuze gezien het niet echt lichte verzet) dus dit zou ook moeten kunnen.

rene, 02 mrt 2016 19:08, bewerkt op 02 mrt 2016 19:17

GerritBoudewijn

Mij mag je ook noteren als deelnemer in het ligfietsklassement.

GerritBoudewijn, 04 mrt 2016 23:03

rene

(ik doe uiteindelijk toch niet mee; 2 uur autorijden voor 2 minuten fietsen is me wat te scheef)

rene, 11 mrt 2016 07:54