Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Winterfiets Elfstedentocht 2016

Gepubliceerd op 15 februari 2016 13:28, bijgewerkt op 01 maart 2016 13:17 (2076 keer bekeken) 5Reacties

Deze Winterfiets Elfstedentocht had een echt winters karakter en zal daardoor niet snel vergeten worden

Temperaturen net boven nul, vrijwel constant ijzige regen en tegenwind, deed de organisatie besluiten om de stempelposten versneld te sluiten (gevaar voor onderkoeling). Van de tweeduizend ingeschrevenen vertrokken er maar een duizendtal. Met dit weer ben je gezegend dat je in een velomobiel mag en kan rijden.
De snelste tijd werd neergezet door Ymte (6 uur en 35 minuten), gevolgd door Peter. Ja, velomobilisten.


Video

Foto's

Media

Blogs

Kopfoto: Jochem Wiersma

Redactie

Reacties (5)

paulvanroekel

Alvast een nieuwtje voor volgend jaar: er mogen dan alleen velomobielen starten. Dan is het gevaar op onderkoeling immers het kleinst! Oh, we hebben al zoiets? De Noordelijke Velomobieltocht!

paulvanroekel, 15 feb 2016 15:15

hannekehovens

ALs je links plaatst van FB , vraag dan even aan de eigenaar of hij/zij deze foto's wilt openzetten voor iedereen. nu kan niet iedereen ze zien.

hannekehovens, 15 feb 2016 16:20

ironphoto

Ik heb de foto,s ook op google-plus staan deze zijn wel voor iedereen toegankelijk. https://plus.google.com/collection/UYwWfB
groet,
Marten

ironphoto, 15 feb 2016 17:04

NoStress

Haha! Geweldig artikel in de AD! Ymte ten voeten uit!
Ik verbaas me steeds meer over berichtgevingen in de media. Een foto van WK Maasmechelen toen de mussen van het dak vielen....van de hitte, boven een artikel over een winterfietstocht die moest worden stopgezet wegens onderkoeling van enkele deelnemers. Het kan allemaal.
Ach, het is weer aandacht voor velomobielen. Dat is mooi meegenomen. Of niet ingewijde dit verhaal geloven? Het leest wel lekker :-D

NoStress, 15 feb 2016 22:59