Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Wintertraining 2016

Gepubliceerd op 30 januari 2016 13:00 (207 keer bekeken) 0Reacties

WeCo nodigt een ieder van harte uit voor de wintertraining van de NVHPV


De wintertraining zal dit jaar plaats vinden op de bekende banen van Alkmaar en Sloten.
Zondag 14 februari zijn jullie welkom in Sportpaleis Alkmaar. Volgens sommigen is dit de snelste wielerbaan van Nederland. Op deze baan zullen we ons richten op de 4 kilometer en het criterium rijden.
Op zondag 13 maart wordt er getraind in het Velodrome in Sloten. Volgens sommigen is dit de gezelligste wielerbaan van Nederland. Op deze baan trainen we de snelle ronde, de keirin en het criterium.
De baan in Apeldoorn is nog steeds niet beschikbaar, vandaar dat er dit jaar net als de voorgaande jaren maar twee wintertrainingen zijn.
De training staat open voor alle leden van de NVHPV en haar zusterverenigingen. Ook mensen die nog nooit een wedstrijd hebben gereden zijn welkom. Tijdwaarneming is aanwezig zodat je na afloop precies weet waar je staat. Uiteraard mag je publiek meenemen om ze te laten genieten van je verrichtingen.
Voor alle trainingen geldt dat je fiets schoon en droog moet zijn. Als je fiets niet schoon en droog is, dan mag deze niet op de baan komen. Daarnaast geldt er op deze banen een helmplicht. Vergeet dus niet je fietshelm.
Nadere inlichtingen bij de WeCo.

Redactie

Reacties (0)