Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Herfsttreffen XVIIbis: nieuwe locatie, nieuwe datum

Gepubliceerd op 02 februari 2016 03:09 (345 keer bekeken) 0Reacties

Voor de vroegplanners onder ons, het jaarlijkse herfsttreffen vindt plaats bij de Loonse en Drunense duinen en is met een week verplaatst naar het weekend van 7-9 oktober. Na de lange nazomers van de afgelopen jaren vergroot dit de kans op herfst.

Voor wie nog niet bekend is met het herfsttreffen, dit is na het paastreffen en Cycle Vision de derde mogelijkheid om een weekendje met (aspirant) ligfietsers te kamperen en bij te kletsen. Het herfsttreffen rouleert sinds drie jaar over drie locaties: Noord-Brabant, Noord-Holland en Drente. Dit jaar komen we dus terug in Noord-Brabant, maar wel op een nieuwe locatie op de rand van natuurgebied Loonse en Drunense duinen. Ons onderkomen is met velomobielstalling, slaapzaal binnen en kampeergras buiten, verwarmd binnenverblijf, voetbalveld, dierenwei en trampoline van alle denkbare gemakken voorzien.
Wilfred Ketelaar merkt in Ligfiets& op dat we wel een 14e, 16e en 17e herfsttreffen hebben gehad, maar nog nooit een 15e. Die hebben we nog tegoed! Om tijdreizigers niet in de war te brengen zetten we de teller op XVIIbis.

Voor wie dit allemaal nog veel te lang duurt, het paastreffen valt lekker vroeg van 25-28 maart.

Redactie

Reacties (0)