Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

indrukwekkende recordfilm en terugblikken op 2015

Gepubliceerd op 24 december 2015 21:00, bijgewerkt op 24 december 2015 21:25 (476 keer bekeken) 1Reacties

We zijn rondom de kerst wat sentimenteel. We kijken terug op het afgelopen jaar. In het uitgebreide bericht meer hierover.

De facebook post over het filmpje van de Arion 1 is voor ons om meerdere redenen bijzonder. Zo rondom de kerst is het een mooie manier om terug te kijken naar bijzondere momenten in het afgelopen jaar. En te genieten van de mooie dingen die zijn bereikt.

Het filmpje is gepost op facebook, een medium waarop we steeds meer volgers krijgen. In juli dit jaar stond de teller op 1000, we naderen op dit moment de 1200.

En we hebben als illustratie zelfs een mooie foto van onze verslaggever ter plaatse! Bas de Meijer doet al een aantal jaren verslag van de inspanningen van de teams, de ups en downs. Ondanks dat het door iemand al vaak wordt gedaan is het uiteraard allerminst vanzelfsprekend. Grote dank gaat uit naar Bas voor zijn stukken en de fantastische beelden.

Verder zien we natuurlijk op vrijdag het immens populaire vrijdagbericht! Dat bericht heeft gewoon richting de 4000 echte lezers die geklikt hebben op het bericht. Dat zijn dus echt lezers en geen "hits" van mensen die hem ergens verborgen in een tijdlijn zouden hebben kunnen zien.....

Maar daar stopt het niet voor wat ons betreft. De link naar het archief van 2015 is een indrukwekkende serie artikelen over nieuws in allerlei aspecten van nieuws over fietsen. Laten we hopen dat we ook in 2016 zo'n mooi jaar tegemoet kunnen gaan!

Redactie

Reacties (1)

ssj3gohan

Ik had hier op de datum van posten nog eens op willen reageren maar ben blijkbaar vergeten op enter te drukken, doe het nu alsnog maar:

Volgers en hits op facebook zijn aan heftige inflatie onderhevig. Als je Facebook-hits en audience engagement vergelijkt met engagement op google-services, zit er makkelijk een factor 2-5 tussen de twee in het nadeel van Facebook. 4000 hits op FB zijn waarschijnlijk gelijk aan 1000 op de website. En dat is nog exclusief de 'verborgen' hits.

ssj3gohan, 03 jan 2016 14:55