Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Armadillo nieuws, Flevobike ontwikkelingen

Gepubliceerd op 03 december 2015 10:55, bijgewerkt op 17 december 2015 15:25 (643 keer bekeken) 0Reacties

Gisteren verscheen een bericht van het bedrijf Velove op Facebook over de Armadillo vrachtfiets. Voor ons reden genoeg om vandaag even het nieuws en de ontwikkelingen bij het bedrijf Flevobike in kaart te brengen.

We zagen dus via de facebook pagina de link naar de initiator achter het Armadillo project. De vrachtfiets is ondertussen enorm succesvol en het succes breidt zich zelfs behoorlijk uit. De proeven die DHL heeft uitgevoerd in Almere en Amersfoort zijn geslaagd. Het bedrijf wil graag de proeven verder uitbreiden. Dat is leuk om te horen. DHL is onderdeel van Deutsche Post en dat is een behoorlijk groot en professioneel bedrijf. Dat de vrachtfiets daar tot een succes behoort geeft behoorlijk veel vertrouwen. Ondertussen is het bedrijf Velove die de opdrachtgever en producent is van de Armadillo vrachtfiets volop aan het bouwen aan de laatste voorserie modellen van de fiets. De echte productie-exemplaren worden zoals in het facebook bericht staan in april 2016 verwacht.

Leuk is te noemen dat vooral de koeriers, dus de mensen die met de fiets werken of gewerkt hebben vreselijk enthousiast hierover waren. De proeven waren dus succesvol maar vooral in gebruik bleken de fietsen vreselijk praktisch en gebruiksvriendelijk.

Redactie

Reacties (0)