Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Overnachten bij de oliebollentocht

Gepubliceerd op 23 november 2015 22:20, bijgewerkt op 07 december 2015 20:36 (585 keer bekeken) 1Reacties

De oliebollentocht heeft een extra element gekregen! Je kunt nu ook overnachten. Je kunt je overnachting regelen en meteen betalen met paypal of ideal. Inschrijven kan via dit agendaitem op ligfiets.net

De organisatie schrijft: "Het is gelukt om een locatie te vinden voor mensen die graag voor en/of na de oliebollentocht willen overnachten.

De locatie is bij de scouting vereniging in Rossum, Tramweg 4, 7596 NA Rossum, dat is een klein plaatsje tussen Oldenzaal en Denekamp.

Wel is het nodig om zelf een luchtbed/matje en slaapzak mee te nemen. Want bedden zijn niet aanwezig.
Max. kunnen/mogen er 50 mensen overnachten, dat moet genoeg zijn, lijkt me. Op de desbetreffende website is te informatie te vinden over de mogelijkheden aldaar.

scouting rossum gebouw

gebouw voor overnachting van Scouting Rossum

Graag via agendapunt aangeven hoeveel nachten je wilt overnachten, en gelijk de betaling regelen. Het is geen 3 sterren overnachting en ook geen B&B, want eten en dergelijke moet met elkaar geregeld worden. Nader info volgt nog via mijn blogspot en ligfiets.net.

De groepsfoto is gepland voor de start, dus voor 11 uur, dus wees op tijd en heb je koffie op. anders kom je er niet op:-))

Voor de rest, kijk naar de tracks die beschikbaar komen, welke je het beste past, Het is verstandig om ze allemaal te laden.

Want de dag zelf kan best ander weer vertonen dan ingeschat. (is vaker voorgekomen). Ook is er nog behoefte aan vrijwilligers, dus schroom niet.

Alvast bedankt.

P. de Rond."

Redactie

Reacties (1)

NoStress

Ah dank voor de moeite Peter!
Wat een fraaie locatie! Typisch voor de streek.
Hopelijk wordt er fiks gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. Ervaring leert dat het een extra dimensie aan de tocht geeft. Zoiets als kamperen op Cyclevision.
Goed voor de gemeenschapszin en geeft extra tijd om de verhalen van barre tochten wat te laten rijpen en aan te dikken, zodat thuisblijvers jaloers worden. :-D

Ik heb een aardig reisje te gaan. Het is altijd afwachten hoe de omstandigheden zijn. Bovendien zal ik nu deze overnachting er is ook niet alleen reizen. Dus ik zal vast niet de eerste zijn om op dat adres aan te komen. Toch wil ik mij wel opwerpen als sleutelmeester. Alleen die titel dragen vind ik al grappig. :-D
Ik zie me al met zo'n middeleeuws grote sleutel rondstappen! :-D
Voorpret is er al. Nu nog een mooi poederdekentje. Niet te dik. Gewoon voor het mooi.

NoStress, 24 nov 2015 07:39