Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Enquête CycleVision is dicht

Gepubliceerd op 16 november 2015 19:40, bijgewerkt op 18 november 2015 11:21 (170 keer bekeken) 0Reacties

Het is voorbijj, de enquête over CycleVision (CV) om mee te kunnen denken is niet meer bereikbaar. De teller staat uiteindelijk op 407 mensen die een enquete invulden. Nu gaan we sorteren, tellen en interpreteren.

Op dit moment (16-11-2015, 19:00) hebben 407 mensen de enquête ingevuld.

We zijn benieuwd wat eruit komt. Wat voor opmerkingen zijn er, en krijgen we helder hoe mensen CV willen, en waar ligfietsers blij van worden?
Het blad van de Fietsersbond, De Vogelvrije Fietser, meldde in het laatste nummer dat ligfietsers eigenwijze mensen zijn, dus we gaan kijken welke trends we kunnen ontdekken.

De eerste blik op de resultaten geeft aan dat ook veel niet-NVHPV leden hebben meegedaan, 20-30%. En bijna de helft van de invullers was niet bij CV. Dus een online enquete geeft in ieder geval een breder beeld dan een enquête in het blad, of een onderzoek op CV zelf.
Laten we hopen dat een gedegen blik op de resultaten dit beeld vasthoudt, en dat er echte voorkeuren van ligfietsers uit naar voren gaan komen.

We hebben in ieder geval veel te lezen, meer dan de helft van de mensen lijkt 1 of meer opmerkingen te hebben gemaakt. Veel werk, dus niet snel klaar. We zijn blij met de opmerkingen, want we wilden toch wat horen?

Met het beperkte aantal vrijwilligers durven we geen datum af te geven wanneer de resultaten klaar en publiceerbaar zijn. Voorlopige schatting is <iets in december>.

Iedereen die de enquête heeft ingevuld: heel hartelijk bedankt voor je medewerking om Cycle Vision nog aantrekkelijker te maken.

Redactie

Reacties (0)