Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Bedrijvenpagina en ervaringen

Gepubliceerd op 17 september 2015 10:09, bijgewerkt op 17 september 2015 10:15 (639 keer bekeken) 0Reacties

Goed nieuws van ligfiet.net. We hebben een nieuwe beheerder gevonden voor het bedrijvengedeelte op de site. Een van de eerste bedrijven die net door ons is toegevoegd is Intercitybike.

Het beheer van het bedrijvengedeelte was perfect opgezet door de vorige beheerder maar is daarna helaas weer wat achter gebleven. We zijn actief aan het zoeken naar beheerders van de verschillende onderdelen van ligfiets.net en uiteraard is het mooi om te zien dat het is gelukt om een beheerder voor het bedrijvengedeelte te hebben gevonden.

Als een bedrijf wordt vermeld op ligfiets.net kunnen bedrijven ook zelf allerlei fietsen toevoegen. Uiteraard voegde Intercitybike meteen de inmiddels zeer populaire velomobieltypen DF en DF-XL toe.

Het mooie voor aspirant ligfietsers of kopers van een bepaald type fiets is het feit dat ze gemakkelijk gebruikservaringen van gebruikers van alle typen kunnen vinden. Dus heb je bijvoorbeeld een DF of DF-XL? Voeg je ervaring dan graag toe aan de lijst.
Wel zit er een voorwaarde aan de ervaringen, we willen geen vermelding van links maar de ervaringen echt als tekst op ligfiets.net. De reden hierachter is dat externe links kunnen verouderen, dat veroorzaakt de noodzaak van beheer of resulteert in een heleboel "dode links". Verder zijn er ook nadelen voor de mensen die informatie zoeken op ligfiets.net. We raken natuurlijk de natuurlijk lezers "kwijt" als ze via een externe link aan informatie komen en het overzicht wordt door het toestaan van links een stuk minder overzichtelijk.

toevoeging ervaring fietsen ligfiets.net

Doe je toevoeging hier...

We zien jullie toevoegingen natuurlijk graag tegemoet!
En als je mee wilt werken als beheerder horen we het graag, er zijn verschillende zeer nuttige afdelingen die we graag een beheerder zouden willen geven om het nog beter/mooier/informatiever te maken! Stuur een mail naar redactie@ligfiets.net als je ons daarbij wilt ondersteunen!

google resultaat op merk en ligfiets

Voordeel van bedrijven van een goede correcte naamsvermelding is dat ze via Google heel goed worden gevonden. Ligfiets.net behoort al jaren tot een van de bedrijven met een hoge ranking van Google. Hier in het voorbeeld zie je het resultaat boven heel veel andere zoekresultaten staan...

Redactie

Reacties (0)