Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Tochten

Gepubliceerd op 03 september 2015 16:53, bijgewerkt op 03 september 2015 16:55 (626 keer bekeken) 3Reacties

Lange afstand tochten, wat is de lol, wat zijn de twijfels en waarom ga je er mee door. We hebben twee verhalen gevonden over lange ritten. Twee met een happy end en eentje met een wat moeizaam eind.

De eerste is pbp oftewel Parijs-Brest-Parijs, een enorm lange tocht die door een roeifietser is beschreven.

Het verslag van een tocht kan mooi zijn. Je kunt je eigen fantasie laten werken. Het is soms ook https://www.youtube.com/playlist?list=PL1zk5wCBCsFatUi3ebz-g8ZEgpopmPHd_" target="_blank">mooi om een verslag op Youtube te zien met beelden. In de link gaat het over Denemarken, Frankrijk, Denemarken waarin een rit met een Strada velomobiel wordt gereden: "
A wonderful trip, meet a lot of nice and friendly people
4200 kilometers in 20 days "

Enige tijd geleden tipten we het verhaal op fietsersafstappen.nl over een reis richting Noorwegen. Dat mooie verhaal met hoogte- en dieptepunten was al erg mooi om te lezen. Toch is de schrijver helaas door problemen gestopt met de reis. Het laatste deel van het verhaal is gisteren op internet verschenen.

Redactie

Reacties (3)

nvanderwal

Ben ik nu de enige die een fietstocht met een happy end een suggestieve omschrijving vind?

nvanderwal, 03 sep 2015 17:52

walter

Nou Niels, laten we eerlijk zijn. Een heldhaftige fietstocht rijden, betekent meestal dat je na afloop verhoogde amoureuze belangstelling zult ervaren.

walter, 03 sep 2015 21:18

nvanderwal

Ja, maar straks krijg je allemaal mensen die gaan vragen hoe duur zo'n ticket kost en of ze dat fietsen niet kunnen overslaan.

nvanderwal, 04 sep 2015 18:00