Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Fietstelweek

Gepubliceerd op 24 augustus 2015 20:39 (591 keer bekeken) 1Reacties

Er wordt binnenkort een groot onderzoek gehouden door Fietsersbond over de afstanden die door fietsers worden afgelegd.

Van 14 tot en met 20 september wordt Nederlands grootste fietsonderzoek ooit gehouden. Met zoveel mogelijk fietsers gaan we al onze fietsbewegingen in kaart brengen. Help mee, download de App de Fiets! app en maak kans op 1 van de 20 gloednieuwe fietsen. Nederland app de fiets!
Een artikel uit Vogelvrije fietser geeft al aan dat onderzoek nodig is om meer te weten te komen over fietsgebruik. Afstanden, ritten, frequentie, het zijn allemaal belangrijke gegevens die bron kunnen zijn om infrastructurele aanpassingen te doen. De app wordt nog aangepast om ook de hoge snelheden die velomobiel rijders halen juist te registreren (als fietsrit).

Bekijk de informatie op www.fietstelweek.nl

Meten. Weten. Verbeteren.

Meedoen aan het grootste fietsonderzoek ooit is zo makkelijk en leuk als fietsen zelf. Want we hebben een speciale onderzoeks app ontwikkeld. De app meet welke routes je fietst, hoe lang je erover doet en waar bijvoorbeeld de grote vertragingen zijn. Dat is belangrijk om te meten. Want hoe meer we straks weten, hoe beter we ons mooie fietsnetwerk kunnen verbeteren.

Maak kans op 1 van de 20 fietsen!

Download de App de Fiets! app in je app store om mee te doen aan het onderzoek. En: met de app maak je meteen kans op 1 van de 20 gloednieuwe Batavus fietsen.
Alvast hartelijk bedankt voor je deelname en we zien je app de fiets!

Redactie

Reacties (1)

Erwin-met-de-Velomobiel

En je kunt ook per mail aangeven dat je een ligfiets of velomobiel rijdt, zodat jouw snelle kilometers niet voor brommer- of autoverplaatsingen worden aangezien.

Groet

Erwin en Tante Lies

Erwin-met-de-Velomobiel, 25 aug 2015 13:51