Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Roeifiets nieuws

Gepubliceerd op 12 augustus 2015 20:37 (407 keer bekeken) 0Reacties

In het uitgebreide bericht wat meer nieuws dat van belang is voor roeifietsers. Erg leuk! In 2016 zelfs een jubileum en dus een feestje.

Beste roeifietsers,

Weer even wat nieuwtjes van het roeifietsfront:

Parijs-Brest-Parijs gaat 16 augustus weer van start. Op de roeifiets zijn er deze editie 2 deelnemers, Theo Homan en Fred Hillebrand. Theo heeft PBP al diverse keren gereden op de roeifiets en Fred deed deze tocht 1 keer eerder op de racefiets en gaat het nu op de roeifiets doen.
Fred start zondagavond en Theo gaat maandagochtend van start. Op www.rowingbike.com kun je vanaf maandagavond 17 augustus een zo actueel mogelijk verslag vinden van de vorderingen van beide sportievelingen.

De roeifiets bestaat in 2016 30 jaar en je bent bij deze uitgenodigd om dat mee te helpen vieren!!!!!
Zet svp alvast in je agenda op zaterdag 11 juni 2016: roeifiets tourtocht met aansluitend diner en feest in Middelburg.
Details volgen later op www.rowingbike.com

Er bestaat al heel lang een roeifietsforum via de Yahoo groups, helaas schijnt daar veel spam op te komen en mijn mogelijkheden om die groep op te heffen zijn in een soort digitaal zwart gat verdwenen.
Ik raad een ieder die nog op die groep zit aan om jezelf af te melden voor die groep dan ben je daar (hopelijk) mooi vanaf.
Wellicht is het een idee om deze facebook pagina https://www.facebook.com/rowingbike ook als forum te gebruiken. Volgens mij kan iedereen daar wat op zetten en dan krijg je vast reacties….

Verder graag je aandacht voor een paar gestolen roeifietsen:
Vlak bij Antwerpen is onlangs een THYS 222 revolver gestolen. Mocht je tips hebben over een THYS 222 met twijfelachtige afkomst geef het even door aan derk@rowingbike.com
Anderhalf jaar geleden is in Hamburg een blauwe THYS 209 gestolen, ook als je hier tips over hebt graag even doorgeven svp.

Indien je nog zin hebt in een heuse wedstrijd, 21 t/m 23 augustus 2015 wordt het ligfiets WK in Maasmechelen, België gehouden. Er zullen zeker enkele roeifietsers meedoen maar hoe meer zielen hoe meer vreugd!! Alle info via: http://www.hpv.be/wk/

Met sportieve groet,

Derk Thijs

Redactie

Reacties (0)