Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Cycle Vision: speciaal nog wat zaken geregeld

Gepubliceerd op 17 juni 2015 19:33, bijgewerkt op 18 juni 2015 10:48 (544 keer bekeken) 2Reacties

Voor bezoekers aan Cycle Vision is een speciale pendeldienst vanaf het station. Verder is er een buffet op zaterdagavond, en zijn er op zaterdag en zondagochtend ontbijtopties geregeld. En de WeCo hoopt nog op meer racers.

Voor bezoekers die met het openbaar vervoer (NS en Veolia) komen, rijdt een speciale Cycle Vision-bus regelmatig tussen Station Venray en de Raceway op en neer.

Het evenement is dit jaar bijzonder groot. Om dat te vieren, en om te zorgen dat we elkaar allemaal nog zien, is er een speciaal buffet geregeld voor NVHPV-leden. Wel moeten we de aantallen op tijd melden bij de cateraar. Kijk op deze pagina voor gegevens en kosten en meld je aan met een mailtje naar info@cyclevision.nl.

Voor het ontbijt is er wat misgegaan. Er is nu geregeld dat zaterdagochtend beperkt een pakket te halen is (met bolletjes en beleg en sap) bij de kassa van CV, tegen contante betaling (ca. 12 euro/2 pers). Voor de zondagochtend kun je bij diezelfde kassa inschrijven voor een ontbijtbuffet (9 euro p.p.). Deze informatie staat niet op de CV-site en gaat ook niet per e-mailinschrijving, om voorrang voor NVHPV-leden te realiseren.

Inmiddels verschijnt er via Twitter al allerlei leuk nieuws. Ook tijdens het evenement zal de redactie het nieuws actief delen. Gebruik de hashtag #cyclevision als je zelf bericht over Cycle Vision (met #CV15 zie je ook berichten van Caberet Vert).

De races zijn nog niet volgeschreven. De WeCo heeft de inschrijving nog open tot middernacht vanavond (12/6 ->18/6). Als je daarna wilt inschrijven, moet je bij de kassa van CV terecht.

De site weeronline.nl geeft voor zaterdag en zondag een cijfer 7 en droog

Redactie

Reacties (2)

avatar

de deelnemerllist op de homepage is van 5 juni, dat vind ik vrij oud, omdat het toch geruststellend is als je je naam op de lijst ziet. De befestiging per mail is er als lang, maar je kunt niet zien dat je er bent en hoe veel er in totaal zijn. Dat is jammer omdat je dann niet kunt zien dat je "perfecte tegenstander" er meschien ook is en je nog snel kunt inschrijfen.

ik nverheug mij als op de CV (net als mijn vrouw en de kinderen; Vrijdag gaan we zamen met mijn broer vertreken en dan wordt het een gezellig weekeinde.

met vriendelijke groeten

Uli

Bentlage, 17 jun 2015 23:24

rowingvictor

Hoi Uli,
volgens mij komt dat doordat ze de inschrijving hebben uitbesteed aan een externe partner.
Houdt het wél spannend op deze manier...

rowingvictor, 18 jun 2015 00:04