Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Geen vrijdagbericht

Gepubliceerd op 12 juni 2015 13:00, bijgewerkt op 14 juni 2015 03:17 (297 keer bekeken) 0Reacties

Oftewel een noodkreet om hulp vanuit ligfiets.net. Ja u leest het goed, dit is een bericht dat geen bericht is. Het inmiddels immens populaire vrijdagbericht wat als lezersaantal vaak alle records breekt is deze week afwezig.

Het is niet uit luxe dat deze inmiddels bekende traditie is vervallen. Ontstaan uit het oude gebruik waarbij de mailinglijsten van verschillende gebruikersgroepen ineens op vrijdag wat minder strakke "regels" hadden met betrekking tot het redigeren van de bijdragen liet Ligfiets.net ook de redactie wat vrij. Zo is het ontstaan, maar het wordt nu bedreigd.

Het is namelijk ook zo dat we vrijwilligers zoeken en nodig hebben op onze site. Beheerders van de bijdragen op verschillende gedeelten van de site zijn al langere tijd wat moeilijk te vinden en eigenlijk zijn er ook nieuwe redactieleden dik nodig.

Wat zoeken we? Welnu, als je beheerder bent van een deel van de site houd je de bijdragen op dat gedeelte van de site bij. Je kijkt wat erop wordt gezet en als dat niet door de beugel kan kun je het met de plaatser van het bericht corrigeren. En eigenlijk zijn er heel veel onderdelen van de site waarop mensen zelf hun eigen bijdragen kunnen doen. Het kost je een kwartier per dag en je kunt er goed positief in bijdragen, de inhoud van de site is namelijk immens populair en juist afhankelijk van de kwaliteit van de bijdragen van iedereen.

Daarnaast zoeken we dus redactieleden. Dat is wat vrijer qua taakomschrijving maar desalniettemin zeer nodig. Je hoeft eigenlijk niet eens zoveel van ligfietsen af te weten. Dat klinkt vreemd maar onze site richt zich natuurlijk op de beginnende aspirant ligfietser maar wordt ook gelezen door mensen met jarenlange rijervaring. Toch is het leukste om de beginnende fietser ook genoeg informatie te geven.
Je kunt dus heel vrije onderwerpen kiezen of zoals iedereen wel kan lezen over losse nieuwtjes schrijven. Het staat vrij om even een mailtje te schrijven naar redactie@ligfiets.net om meer te weten te komen hierover. Ben je een actief blogger en zoek je een wat breder publiek, of vind je het gewoon leuk om af en toe een stukje ligfietsnieuws te delen schroom vooral niet!! We zijn juist op zoek naar jou.

Redactie

Reacties (0)