Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Krijgen we het warm van de CV wedstrijden?

Gepubliceerd op 10 juni 2015 22:35, bijgewerkt op 12 juni 2015 18:51 (523 keer bekeken) 4Reacties

De wedstrijden maken CycleVision altijd extra spannend. Ik ben benieuwd hoe het dit jaar verloopt. Hoeveel mensen kunnen het werelduurrecord van Wiggings overtreffen? En gaat dit jaar een buitenlander met de prijzen er vandoor?

De inschrijvingen van de CV wedstrijden tonen aan dat CV vlak bij de grens wordt gehouden: over alle races gaan 53x mensen aan de start verschijnen (sommigen bij meerdere races). In 26 gevallen zal dit een buitenlander zijn. De WeCo hoopt nog op inschrijvingen, maar wil nog even in herinnering brengen dat 13 juni de laatste mogelijkheid om in te schrijven voor de wedstrijden.

Nu heeft dhr. Wiggins een aardig doel gezet afgelopen weekend, met een UCI werelduurrecord van 54,5 km. Ik ben benieuwd hoeveel mensen de gelegenheid aangrijpen om op een goed racecircuit te testen of ze dat ook kunnen. Fietskeuzes is vrij, UCI fietsen zijn ook toegestaan.
Andere redenen om in te schrijven: de goede baan, testen van de nieuwe tijdmeetlus, internationaal deelnemersveld, gezellige sfeer, en je kunt alle nonNHVPV fietsers die komen laten zien hoe lekker en snel ligfietsen zijn, als je geen rekening hoeft te houden met het verkeer.

Wie veel winstkansen zoekt, nog een tip: de devil?'s race heeft nog 3 deelnemers (allen nonNL). Wie wil de snelste zijn van NL?

Tip voor mensen die dichterbij of hoogover willen kijken: sommige vrijwilligers hebben bijzonder goed zicht op de wedstrijden....

Redactie

Reacties (4)

avatar

Nou, dat record verbeteren zal nog niet meevallen. Boven de 50 km/u beginnen de velomobielen wel te "wringen" in de bochten. De bochten zijn beduidend krapper dan op de RDW baan. Dit zie je ook terug in de lagere gemiddeldes ten opzichte van vorige jaren.

Benny, 12 jun 2015 10:48

PeterC

Jammer genoeg slaag ik er zonder Nederlands bankrekeningnr. niet in van me in te schrijven via inschrijven.nl (iDeal). Hopelijk volstaat mijn email, want komend weekend breng ik PC-loos door.

PeterC, 12 jun 2015 16:16

ligfries

Hallo Peter,
Voor mensen zonder Nederlandse bankrekening maken we een uitzondering en kun je ter plekke (PIN) betalen.

Tot volgend weekend!

ligfries, 14 jun 2015 08:59

ligfries

Even een aanvulling (ik was iets te snel) voor betalingen vanuit het buitenland kan het Engelse formulier gebruikt worden, dan kan er gewoon online betaald worden.

ligfries, 14 jun 2015 22:51