Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

CycleVision zoekt vulling voor CREW T-shirts.

Gepubliceerd op 24 mei 2015 18:30 (396 keer bekeken) 0Reacties

De Cyclevision organisatie heeft diverse samenwerkingen opgezocht (link naar http://www.ligfiets.net/news/4927/cycle-vision-meer-human-powered-vehicles.html). Daardoor verwacht de organisatie meer mensen dan de voorgaande afleveringen. Qua vrijwilligers zijn de klussen niet anders dan anders, maar wel meer dan anders. Er is dus ook gevraagd aan andere verenigingen of die wat kunnen helpen. Maar het is ons CV, en we zouden graag veel ligfietsers in een CREW shirt kunnen hijsen. Dan loopt alles soepeler. En we willen graag goed zichtbaar zijn tussen de steppers, oude fietsen, fatbikers etc.

-12 mensen die bij de kassa willen zitten, en daar kaartjes verkopen en sjalies uitdelen. (vrij 16.00 tem zo einde dag (19.00?)).
-5 mensen die kaartjes controleren (zaterdag of zondag). Je staat bij de ingang van de Raceway, om te zorgen dat de kaartjes kloppen. En als iemand een vraag heeft, ach, dan help je toch even. Kennis van ligfietsgezichten is een pre.
-8 mensen die op za of zo de lezingen in goede banen leiden, voornamelijk door het begeleiden van de bezoekersstroom, al kunnen er ook klusjes voor de lezinggevers langsfietsen.
-8 personen om te NVHPV stand een menselijk gezicht te geven, te vertellen wat we doen, bladen te verkopen en sjalies uit te delen aan nieuwe leden. Leden van het bestuur worden hier bijzonder voor uitgenodigd.

-De beurs wordt begeleid door mensen uit het team van Marcel van Hurk (BikeRight) die ook de organisatie heeft gedaan.
-Verder zijn er 4 mensen nodig bij het probeerparcours. (za &zo) Mensen helpen met rijden op een ligfiets, drukte stroomlijnen en bij eventuele ongelukken of misvrstanden de EHBO of de organisatie inseinen.
-De EHBO wordt verleend door het lokale Rode Kruis.
-Wel zoeken we 10 mensen die de veiligheid in de gaten houden en kleine ordeverstorinkjes kunnen oplossen met een goed gekozen woord. Je krijgt natuurlijk een portofoon, en kunt hulp inroepen het CV opperhoofd. (za en/of zo)

-5 mensen die vraagbaak willen zijn. Welke vragen er komen, weten we niet, maar kan jij zorgen dat er oplossingen komen? We willen het CV opperhoofd dat niet alleen laten doen, met de verwachte aantallen bezoekers. (za en/of zo)
-op za en zo krijgen vrijwilliger koffie&thee en een lunch. Wie helpt deze ronddelen? Als je zeker wilt zijn dat je bij alle onderdelen een inside view krijgt, is dit je klus!
-12 mensen voor de wedstrijdbegeleiding (za en/of zo). Mensen met (ligfiets) wedstrijd ervaring krijgen hier voorrang.
-Op vrij en za kan er nog ingeschreven worden voor de wedstrijden. Wie kan deze last minute wedstrijdinschrijvingen doen en bijhouden? Hiervoor moet je de regels van de WeCo kennen.
-Theo van Soest is baancoordinator. Mogelijk is er een backup nodig, wie wil standby staan (za of zo)?
-De camping wordt beheerd door een ingehuurde beheerder.

Alle klussen gaan in diensten van 4 uur. Meerdere shifts draaien mag ook, dan vult het schema zich wel sneller.

Aanmelden graag via vrijwilligers@cyclevision.nl

Vrijwilligers krijgen zoals atijd een CV CREW shirt, een (gratis) lunch, (gratis) koffie en thee tijdens hun klus/shift.

Binnenkort volgen tijden, prijzen en andere details voor gewone deelnemers via ligfiets.net. Tip: gooi je wikkel van Ligfiets& niet weg!

Redactie

Reacties (0)