Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Droevig nieuws van Maia ligfietswinkel

Gepubliceerd op 25 maart 2015 23:08 (2302 keer bekeken) 4Reacties

Deze week bereikte ons droevig nieuws vanuit Dordrecht, waar Maia Ligfietspunt is gevestigd.

Voor de vaste klanten van Maia was het geen geheim dat de gezondheid van Koos van der Knaap niet altijd even goed was. Hoewel vol energie en altijd positief ingesteld, is het de laatste tijd snel slechter gegaan met Koos. Afgelopen zaterdag is Koos thuis overleden.

Wij wensen Suzanne en andere familie en vrienden veel sterkte bij het dragen van dit verlies.

Op Koos' facebook pagina staan de gegevens over zijn uitvaart aanstaande zaterdag.

Redactie

Reacties (4)

RaptoBike

Dat is schrikken. Sterkte gewenst aan familie en vrienden bij het verwerken van jullie verlies.

RaptoBike, 25 mrt 2015 23:38

avatar

Dat is inderdaad schrikken. Ik heb Koos altijd erg gewaardeerd. Altijd positief en super behulpzaam, bevlogen. Je moest alleen altijd om de factuur vragen.... Een gemis voor de ligfiets wereld. En heel veel sterkte voor iedereen in zijn omgeving.

Wilco, 26 mrt 2015 13:05

Wicos

Een bericht dat mij raakt. Mijn verhuizing naar Dordrecht drie jaar geleden was tevens het begin van mijn ligfietsen. Letterlijk gestart vanuit Koos zijn zaak op een gehuurde trike. In de afgelopen jaren ben ik dikwijls en altijd met plezier in Koos zijn zaak geweest. Heel veel sterkte gewenst aan familie en vrienden.

Wicos, 27 mrt 2015 12:36

avatar

Zo juist las ik op de site van Maia over het overlijden van Koos van der Knaap. Wat ontzettend triest. We zullen zijn enthousiasme en zijn oplossingsgerichte support missen. Hij heeft ons uitstekend geadviseerd bij de aankoop van onze Grasshoppers en had ook lange tijd mijn M5 in onderhoud. Ik wens zijn familie en vrienden veel sterkte voor de komende periode. En ... uiteraard hoop ik, in het belang van alle ligfietsers in de regio, dat een waardige opvolger voor Koos wordt gevonden.

bertusdekock, 15 apr 2015 14:18