Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Cycle Vision 2015 programma uitgebreid

Gepubliceerd op 18 maart 2015 15:35, bijgewerkt op 18 maart 2015 18:09 (884 keer bekeken) 2Reacties

Cycle Vision biedt in het programma voor dit jaar een uitgebreid aanbod van hpv's. ATB, Bikepolo, racefietsen, eenwielers, Trial, Freestyle, Bmx dirt, electrische fietsen, speed pedelecs, fatbikes, steps, nostalgische fietsen, ze zullen allemaal te zien zijn op het nieuwe evenement.

Cycle Vision zal verder zoals gebruikelijk de mix zijn van lezingen, probeercircuits, races, lezingen, bikerscamping, workshops enzovoort. Volg de ontwikkelingen via twitter. Meer nieuws volgt!

Als je wilt aangeven op facebook dat je komt kun je naar de agenda gaan. Je kunt als je het nieuws ook volgen door vriend te worden met Cycle Vision ligfiets of een like te doen bij de community pagina op facebook.

Redactie

Reacties (2)

G

Euh, spannend allemaal, ik weet nog niet helemaal wat ik hier nu van moet vinden. Wat een energie ineens allemaal.

Is/komt er voor de eenzame zielen die (het op sterven na dode) FB en twitter minder volgen ook een bron om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen? Zoals een nette website?

Ik verwacht ook in het tweede kanaal van de vereniging (de ligfiet&) uitgebreid informatie over dit mooie nieuws te vinden, dat zal toch wel?

G, 19 mrt 2015 10:55

WimH

Het is even wennen dat er een MTB-er op de voorgrond staat, maar de toon van het affiche zal ongetwijfeld een grotere doelgroep dan 'de onze' aanspreken.

Ik heb zeker waardering voor de CV-organisatie dat ze deze weg zijn ingeslagen.

Ik zeg namelijk altijd:
"Het maakt mij niet uit waar iemand op/mee/in fietst, als ze maar fietsen."

WimH, 21 mrt 2015 12:00