Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Belangstelling voor NVHPV op Wereldfietsbeurs

Gepubliceerd op 16 maart 2015 10:22, bijgewerkt op 16 maart 2015 13:21 (656 keer bekeken) 2Reacties

Zondag werd de Wereldfietsbeurs gehouden. De stand van onze ligfietsvereniging NVHPV oogstte veel belangstelling. Veel bezoekers wilden het ligfietsgevoel wel eens ervaren op de ligfiets die op onze stand een prominente plaats innam.

Piet van der Wel en Gerrit Boudewijn gaven geduldig antwoord op de vele vragen die gesteld werden op de stand. Deze Wereldfietsbeurs in Bussum was met zijn bijna 700 bezoekers een groot succes. Chapeau voor de organisatoren van de vereniging De Wereldfietser.

Inspiratie

Op deze fietsbeurs waren verder veel stands met toeristische informatie, fietstechniek of kampeermiddelen. Maar vooral was dit dé gelegenheid om kennis en inspiratie op te doen bij de lezingen over mooie fietsavonturen van de vele aanwezige wereldfietsers. Zo vertelde Wim Heebels over zijn 19 maanden durende fietstocht van Alaska naar Vuurland, het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika. Met treffende statistieken als “29.000 km, 19 maanden, en twee huwelijksaanzoeken” wist hij zijn toehoorders te boeien.

Belle bezocht ook de Wereldfietsbeurs en bewonderde daar Elly's Quest.

(Met dank aan ELAN Ligfietsen in Nijmegen, voor het beschikbaar stellen van de ligfiets met TACX trainingsstandaard).

Wilco en Boudewijn op de NVHPV-stand met geïnteresseerde

Wilco en Gerrit met geïnteresseerde op de NVHPV-stand

Redactie

Reacties (2)

Freddy

Mooie stand van de NVHPV. Blij dat er ook echt een ligfiets aanwezig was. Daarbij een aantal bekende gezichten gezien. Top!

Freddy, 17 mrt 2015 21:08

avatar

Als ligfietser was ik blij om 'ons' ook vertegenwoordigd te zien. Meteen (en eindelijk) lid geworden van 'ons'. :-)

wernert, 20 mrt 2015 21:09