Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Verenigingsestafette

Gepubliceerd op 18 februari 2015 11:36, bijgewerkt op 18 februari 2015 12:46 (612 keer bekeken) 3Reacties

In ons laatste clubblad Ligfiets& vonden we een opmerkelijk leuk initiatief voor de komende zomer. Omdat de vereniging NVHPV dit jaar haar 30 jarig jubileum viert is er een speciale toertocht op het programma gezet.

De tekst in het blad begon al met een goede verklaring: "Wat vinden we leuk? Fietsen, ligfietsen. Daarom zijn we NVHPV-lid. We willen fietsen, vaak fietsen, of hard fietsen, of met mensen samen fietsen, of een combinatie van deze zaken. En dat doen NVHPV-leden al lang, al 30 jaar."

De voorlopige planning is hiernaast op een plaatje te zien. De tocht gaat door vrijwel heel Nederland! In de agenda is inmiddels een manier gemaakt om je in te schrijven.

Er is tot nu toe gebruik gemaakt van de suggesties van ligfietsclubs die tot nu toe al hebben aangegeven deel te willen nemen. In het plaatje staat een voorlopige planning als tijdschema voor de verschillende trajecten. De organisatie is dus al een heel stuk op weg! Maar zoals altijd worden initiatieven beter als er meer mensen op inhaken dus in het agendabericht worden mensen van harte uitgenodigd om zich in te schrijven en deel te nemen.
Of je nu wel of niet NVHPV lid bent of niet, je bent gewoon welkom.

Redactie

Reacties (3)

TeJayLigFts

Klein foutje in de illustratie: Cycle Vision wordt gehouden op 20 en 21 juni.

TeJayLigFts, 19 feb 2015 08:58, bewerkt op 19 feb 2015 08:58

Michallenge

Dag Theo,
Ja, zeg dat is ook wat, komen we een week te laat aan!
De route staat nog niet vast en gezien de reacties zal er nog wel een omweggetje in komen. Dan kan het ook nog zo zijn dat er ergens een weekje naar voren geschoven kan worden.
Fiets je mee?
Groeten Michel van Tongeren

Michallenge, 19 feb 2015 21:45

Polletje

Ik geloof dat het Herfsttreffen ook niet klopt. In de agenda staat het zoals alle jaren gepland in het eerste weekend van oktober, 2-4 oktober. Hier staat het op 10 en 11 oktober. Wel verwarrend.

Polletje, 04 mrt 2015 15:41