Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Gezocht: fietsforensen

Gepubliceerd op 08 februari 2015 00:05, bijgewerkt op 08 februari 2015 00:09 (572 keer bekeken) 2Reacties

Voor een portretserie in het aprilnummer van Arts en Auto komt de redactie van dat blad graag in contact met lezers die per fiets ('gewone' of 'lig') naar hun werk gaan.

De oproep in het blad Arts en Auto luidt: "Trapt u (bijna) dagelijks naar ziekenhuis of praktijk? We horen het graag, in een mail waarin u (beknopt) vertelt waarom u kiest voor de fiets, waar u fietst en welke afstand. Misschien doet u het omdat u anders wegens tijdgebrek niet aan sporten toekomt, wie weet traint u zo voor een grote fietsreis, doet u het vanwege milieuoverwegingen of kiest u noodgedwongen voor de fiets omdat u geen rijbewijs heeft? Stuur uw mail naar oproep@artsenauto.nl onder vermelding van 'Fietsforens' (vergeet niet uw beroep en leeftijd te vermelden)."

Redactie

Reacties (2)

avatar

In eerdere edities hebben al een keer een Quest rijder en een Baron Xlow rijder hun verhaal gedaan.
Noot trouwens, voordat er opmerkingen over de titel van het blad ontstaan: toen vroeger de (dieren)artsen zich bij nacht en ontij over donkere landweggetjes moesten haasten tijdens spoeddiensten, is het idee ontstaan om voor deze doelgroep een autoverzekering op te zetten om schade tijdens deze ritjes in te dekken. Van daaruit is de VvAA uitgebouwd tot wat het nu is.

sjef, 08 feb 2015 11:19

Theo_van_Soest

In Utrecht was (is??) er een studentenblad van de medicijnenopleiding "student & fiets". De inspiratiebron voor titel laat zich raden.

Theo_van_Soest, 09 feb 2015 12:54