Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Nieuwe opzet 'Links'

Gepubliceerd op 17 november 2000 00:00 (46 keer bekeken) 0Reacties

Op de pagina met 'Links' stonden tot voor kort ook links die stammen uit de tijd van vóór het algemene registratie-systeem. Om het beheer te vereenvoudigen en verwarring rond verschillende registratie-systemen te voorkomen zijn voortaan alleen nog maar de wat nieuwere links opgenomen. Oude links zijn op een achterligggende pagina nog eventjes beschikbaar.

Sommige 'oude' links zijn al automatisch omgezet naar het nieuwe systeem en dus voortaan gewoon met je normale login voor de LigfietsPlaza aan te passen (na inloggen - knop rechtsboven- kan je je eigen links aanpassen of verwijderen).
De links die niet automatisch omgezet konden worden zijn allemaal op een achterliggende pagina te vinden. Daar blijven ze tot 1 januari 2001 staan. Wil je dat deze links ook daarna beschikbaar blijven dan kan je ze via het nieuwe systeem gewoon handmatig toevoegen.

Het is overigens niet de bedoeling om bij Links items neer te zetten die elders op de LigfietsPlaza al een logische plek hebben zoals clubs op bedrijven.

Zie ook:

Redactie

Reacties (0)