Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Battle Mountain 2014: teams onderweg

Gepubliceerd op 03 september 2014 19:13, bijgewerkt op 03 september 2014 19:14 (538 keer bekeken) 2Reacties

Nederlanders, Fransen, Russen, Slovenen, Australiërs, Canadezen en uiteraard ook Amerikanen. Nog een paar dagen en dan zijn zij allemaal aanwezig in het woestijndorpje Battle Mountain, Nevada om te proberen het snelheidsrecord van Sebastiaan Bowier te verbreken tijdens de World Human Powered Speed Challenge. Het evenement gaat officieel maandag van start, dit weekend zullen de meeste teams zich melden in het dorp.

Het studententeam van het Human Power Team Delft en Amsterdam zullen waarschijnlijk traditioneel als eerste aankomen. Zij zijn sinds maandagavond in Las Vegas en reizen donderdagochtend door. Andere teams zijn ook al klaar voor vertrek of al onderweg. Toronto heeft de nieuwe ETA op de aanhanger geladen en is onderweg, Barbara Buatois is nu in Canada om de Varna BM op te halen. Team Elan is klaar voor vertrek, net als Damian Zubovnik en team Cygnus, getuige de foto’s op internet. Nog even, dan draait het in Battle Mountain om snelle fietsen. Vanaf vrijdag met een dagelijkse update op ligfiets.net.

Redactie

Reacties (2)

Nyh

Blog van Team Cygnus met de mooie nieuwe oranje hoes voor het vervoer van de fiets.

Nyh, 04 sep 2014 09:00

hannekehovens

En vooral de mooie nieuwe FIETS van team Cygnus!! die in die tas zit. Hij moet sneller en nog beter zijn dan de voorganger!! Dus ZET HEM OP JONGENS !!

hannekehovens, 04 sep 2014 17:22, bewerkt op 04 sep 2014 17:52