Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Vrijwilligers Cycle Vision

Gepubliceerd op 12 juni 2014 22:47, bijgewerkt op 23 juni 2014 21:24 (336 keer bekeken) 0Reacties

Het grootste ligfietsevenement van het jaar kan alleen een succes worden als er genoeg vrijwilligers zijn die meehelpen. Dus, geef je op als vrijwilliger! Als je ingelogd bent op ligfiets.net kun je meteen inschrijven als vrijwilliger.

Als je ingelogd bent op ligfiets.net kun je meteen inschrijven als vrijwilliger.

Cycle Vision is niet mogelijk zonder vrijwilligers. Wil je ons helpen met kaartverkoop/kassa’s – toegangscontrole – parkeerwachten – bewaking op het terrein en op de camping – gidsen op de toegangsroute – baancommissarissen bij de wedstrijden – juryleden bij de wedstrijden – administratief personeel bij de wedstrijden – wedstrijdleider – speaker bij de evenementen – zwervende hostesses – controleurs van afvalbakken op het terrein - leiding bij probeercircuit – opbouw kramen – technische duizendpoten, meld je dan aan op de inschrijfpagina of stuur een e-mail naar cyclevision@gmail.com.

Geef meteen aan wat voor taak je zou willen vervullen en wanneer je beschikbaar bent. Het werkt het beste als je hele dagdelen (ochtend/middag/avond) ter beschikking bent. En dat mogen ook best meerdere delen zijn!

Voor de vrijwilligers die minimaal 4 uur ingezet kunnen worden ligt het begerenswaardige Crew cycle vision shirt te wachten en wordt ook voor een lunchpakketje gezorgd.

Wacht dus niet langer en schrijf je in als vrijwilliger via de link. Even inloggen op ligfiets.net en invullen maar. Of je stuurt een mailtje aan cyclevision@gmail.com

Redactie

Reacties (0)