Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Zandvoort meets Cycle Vision

Gepubliceerd op 20 mei 2014 10:32, bijgewerkt op 20 mei 2014 15:55 (477 keer bekeken) 0Reacties

De organisatoren van Cycling Zandvoort krijgen een speciale uitnodiging om deel te nemen aan Cycle Vision.

Op de prachtige zaterdag 17 mei zijn NVHPV voorzitter Kees van Malssen en bestuurslid Promotie Marjolein van Dillen samen met enkele ligfietsers naar Cycling Zandvoort gegaan. Heel leuk om te zien dat heel veel fietsers zich bij zo'n evenement willen uitleven en dan ondertussen het goede doel SAM sponsoren. Wij staan helemaal achter het idee om dit soort evenementen te organiseren en een groot succes te laten zijn. Om dit te onderstrepen heeft organisator Coen Schild hier van mij een speciale uitnodiging gekregen om eind juni naar Venray, naar Cycle Vision te komen. Hij gaat zijn best doen om te komen.

We hebben heel duidelijk gemaakt dat wij als NVHPV mogelijkheden zien om het succes naar meer typen fietsen uit te breiden, waarbij iedereen er op vooruit gaat. Hier is wel nader overleg voor nodig. Daarom gaan we in ieder geval verder met elkaar in gesprek over hoe dat te realiseren valt.

Cycling Zandvoort sponsort stichting SAM die zich per twee-zitter bakfiets presenteert tijdens de inrij-ronde. Foto Rob Hebbes

Stichting SAM per twee-zits bakfiets tijdens Cycling Zandvoort

Redactie

Reacties (0)