Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Zaterdag Opening Elan winkel in voormalig Honigcomplex

Gepubliceerd op 08 mei 2014 00:08, bijgewerkt op 08 mei 2014 07:41 (1555 keer bekeken) 1Reacties

Zaterdag 10 mei vindt de opening plaats van de nieuwe Elan/Challenge ligfietswinkel in het voormalig Honigcomplex in Nijmegen

Elan maakt onderdeel uit van het Fiets Centrum Nijmegen (FCN). Het FCN biedt een plek aan fietsliefhebbers en fietsondernemers. De gedachte achter FCN is dat fietsondernemers hier gezamenlijk kunnen creëren, produceren, activiteiten organiseren en ondernemen. Het bedrijvencentrum wil de fiets in de schijnwerpers zetten als middel voor topsport, breedtesport, designliefhebbers én als praktisch en duurzaam vervoermiddel.

Toeristen en liefhebbers

Elan in Honigcomplex

Voor individuele bezoekers en groepen zijn er diverse fietsarrangementen. Ook is er een gezellige F-bar waar bezoekers kunnen ontspannen met koffie, bier en hapjes. De ondernemers van het FCN bieden iedere donderdagavond een technische cursus, filmavond of andere interessante fietsactiviteit. Op deze avonden wordt de ruimte ook beschikbaar gesteld aan derden voor het organiseren van verschillende initiatieven rondom fietsen.
Door de samenwerking binnen het FCN en met andere ondernemers in de Honig worden er wekelijks meer dan 1.000 bezoekers verwacht. Door de grote ruimte die het FCN huurt in het Honigcomplex is er ruimte voor allerlei soorten activiteiten. Het lijkt niet meer dan logisch dat ook de recordfietsen van Elan hier te zien zullen zijn.
De hoge silo met het beeldmerk van Honig erop is al lang beeldbepalend in Nijmegen West. Daar moet u zijn. Naast heel veel fietsen, is er in het Honigcomplex nog veel meer te beleven zoals: een koffiebranderij, Bounce (trampoline van 15 bij 15 meter), Beach-volleybal en een bierbrouwerij (Oersoep).
Elan / Challenge en de andere partners heten u van harte welkom zaterdag 10 mei vanaf 9:30.

Ook de DF van InterCityBike is er deze dag te bewonderen.

Adres

Honigcomplex
Waalbandijk 20-22
6541 AJ Nijmegen
Facebook

Redactie

Reacties (1)

NoStress

Was het maar zo duidelijk als bovenstaande foto aangeven! Het Honig gebouw is echter niet te missen langs de fietssnelweg van Nijmegen naar Beuningen.
Het is binnen bijzonder fraai. Niet alleen het gebouw maar ook wat de gezamelijke fietsondernemingen te bieden hebben en prachtig uitgestald hebben.
Op de website van "Het regent bijna nooit' (alleen zaterdag van de opening met pijpenstelen...) een mooi impressie van het interieur.
Ik wil er aan toevoegen dat de opstelling niet zo duidelijk gegroepeerd overkomt op de bezoeker zoals de foto's suggereren. Het is echt een totaal plaatje van alle soorten en merken fietsen. Liggers, exclusieve designfietsen, beachbikes en geupcyclede Roetzbikes en rete coole oogstrelende fixies.
Voor techneuten zal het vette kwijl ook van de tong druipen daar.
En volgens mij is dit pas het begin......
Regent bijna nooit

NoStress, 12 mei 2014 15:19