Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Piximatic-ontwerp wordt werkelijkheid!

Gepubliceerd op 26 november 2013 16:58, bijgewerkt op 26 november 2013 17:00 (1986 keer bekeken) 2Reacties

Van 3D naar realiteit: Christophe Sarrazin ontwerpt al jaren velomobielen

Christophe - Pixel-man - Sarrazin heeft al tijden eigenzinnige 3D-velomobielontwerpen gepubliceerd. Nu komen zijn ontwerpen tot leven in de echte wereld.


  • Eén op basis van een trike, een ICE QNT 20 uit 2009: Op de download-pagina is de 'Trike Challenge' te vinden. Het verhaal van Willy96 (uit België) is te volgen op het forum van Vélorizontal ('Nederlands').
  • En niet alleen dit ontwerp. Er staat, momenteel (!), ook nog een wazige foto van een ander project in opbouw. Het lijkt op de Piximobilomotive (echter zonder de wel heel eigenzinnige smurfenmuts, met kap), die weer de Milan als voorbeeld had. Ook dit 3D-ontwerp (Piximobilomotive) is te downloaden.


À propos, Christophe zoekt sponsoren voor zijn site: Piximatic.net.

Redactie

Reacties (2)

Pixel

Hallo liegfietsers en andere velomobielers.
Het is altijd een leuke verrassing om hier over mijn 3D dingetjes kunnen lezen.

Ik heb inderdaad al een serieuze pakket VM’s getekend. Waarom ? Voor de fun, natuurlijk.
3D is niet enkel een object gaan modeleren, het is ook de verlichting plaatsen, kleuren en texturen gaan kiezen en plaatsen, aan de personages een passende houding geven, enz.
Mijn bedoeling is altijd een mooie beeld gaan maken met (te) weinig tijd om echte in de details gaan werken.
Ik vind altijd fantastisch dat iemand interest heeft om een model in het echt gaan fabriceren. Het bewijst dat sommige nog zotter zijn dan ik ;-)))

Ik dank de redactie voor deze link naar mijn website. Hoe meer bezoekers, hoe meer dat ik gemotiveerd ben om een nieuw model te tekenen. Met de winter op komst, zal ik zeker mijn computer opnieuw warmte laten produceren…

Bye en stay cool.
Christophe Sarrazin

Pixel, 27 nov 2013 22:10

Pixel

Hallo,
jammer genoeg, zal mijn website waarschijnlijk verdwijnen. Dit omdat ik de motivatie niet meer heb om de abonnement te betalen (ik heb nog andere hobby’s).
Ik dank alle de bezoekers en de mensen die mij gesteund hebben.
Bye bye

Pixel, 15 dec 2013 14:21