Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Open dag Sinner en Drymer

Gepubliceerd op 14 augustus 2013 20:33, bijgewerkt op 14 augustus 2013 20:37 (694 keer bekeken) 0Reacties

Op zaterdag 31 augustus zijn geïnteresseerden en, uiteraard, klanten welkom

Momenteel verhuist Sinner van Groningen naar Stadskanaal.
De eigenaren en medewerkers van Sinner en Drymer nodigen u van harte uit om op zaterdag 31 augustus van 13.00 - 16.00 uur u de nieuwe showroom en werkplaatsen te tonen.

Persbericht:

DRYMER EN SINNER
Twee eigenzinnige vervoersconcepten onder één dak

In het pand aan de Klompenmaker 5 te Stadskanaal wordt vanaf september 2013 de kennis op productie- en fietstechniek van Drymer en Sinner met elkaar gedeeld en ten gevolge daarvan versterkt. Special bikes en fietsonderdelen met moderne technieken en een daaraan gekoppelde gezamenlijke PR en dealerapparaat geeft beide producenten het vertrouwen in een gezamenlijke veelbelovende toekomst onder één en hetzelfde dak.
De Drymer heeft een lange weg afgelegd van tekentafel naar productie en is sinds vorig jaar leverbaar. De samenwerking met hi-tech kennisinstellingen en vooraanstaande technische ondernemingen in Nederland is een nieuw futuristisch vervoersmiddel ontstaan.
Sinner fietsen worden vervaardigd sinds 1993. De velomobiel Mango is het nieuwste model en sinds 2007 bij Sinner in productie. De Sinner Mango heeft reeds een wereldwijde klantenkring. Sinner verhuist momenteel van Groningen naar het pand in Stadskanaal waar de Drymer inmiddels gestart is.
Beide bedrijven functioneren momenteel nog zelfstandig maar het ligt in de lijn der verwachting dat geleidelijk aan activiteiten samengevoegd zullen worden. Doel van de samenvoeging is om efficiënter te produceren en voortdurend nieuwe innovaties toe te blijven voegen door de bundeling van de aanwezige kennis.

Sinner Bikes
Drymer

Redactie

Reacties (0)