Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Slimmer trainen met Fietstijden.nl

Gepubliceerd op 17 juni 2013 16:00 (517 keer bekeken) 0Reacties

Gratis klassement voor beklimmingen voor NVHPV Toerligfietsvereniging

Wij kregen de volgende mail:

Beste NVHPV Toerligfietsvereniging,

De nieuwste trend op trainingsgebied is ongetwijfeld het opmeten en vergelijken van sprints. Sprints zijn kleine fragmenten op je route waarvoor aparte klassementen worden bijgehouden. Denk aan beklimmingen of kleine heuveltjes. Sprints dagen je uit en dat kan nou net de motivatie zijn om toch te gaan trainen.

Fietstijden.nl Amerongseberg

Fietstijden.nl is de enige Nederlandse site die automatisch klassementen voor beklimmingen kan maken. Speciaal voor verenigingen en fietsclubs is het mogelijk om een speciaal klassement te bekijken met alleen resultaten van leden van de vereniging. Dit klassement is ook eenvoudig toe te voegen aan de website van jullie vereniging. Ideaal voor onderlinge competities en helemaal gratis.

Alle beklimmingen in Nederland

Op Fietstijden.nl hebben we alle serieuze beklimmingen in Nederland met de hand gecontroleerd zodat we een compleet en accuraat overzicht hebben van interessante beklimmingen. Naast de Nederlandse beklimmingen hebben we ook de populairste beklimmingen in de Ardennen en Alpen toegevoegd.

Start je eigen competitie

Voor elke wielerclub worden aparte klassementen bijgehouden van de deelnemers hiervan. Deze klassementen kun je opnemen op de website van de groep of vereniging zodat iedereen ziet wie er bovenaan staat op jullie favoriete sprint(s).

Train met de Fietstijden.nl app of met je Garmin

Download en gebruik de gratis app van Fietstijden.nl. Als je hiermee over een sprint gaat wordt dit automatisch herkend en verschijn je vanzelf in het klassement. Gebruik je liever je Garmin, dan kun je die met één klik importeren!

In de bijlage zijn printscreens toegevoegd zodat je kan zien hoe het er voor jullie vereniging uit zou kunnen zien. Je kunt eenvoudig zelf je vereniging gratis aanmelden door deze mail te beantwoorden of een mail te sturen naar maurice@looptijden.nl

Mocht je nog vragen hebben of ergens niet direct uitkomen, aarzel niet om even contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Maurice Ottink

Fietstijden.nl

Redactie

Reacties (0)