Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Vrijdagbericht

Gepubliceerd op 31 mei 2013 13:00, bijgewerkt op 28 januari 2021 14:40 (2260 keer bekeken) 1Reacties

Ralph Tuijn, zwarte Flevobike zoekt eigenaar, voorbereidingen ligfietsvakantie, teleurstelling of uitdaging, ludieke verkeersborden, RaptoBike bezoeken, Fietsparade, dat andere museum, rijwaardig zuurtje

Ralph Tuijn

In het bericht roeifietsberichten vaart Ralph Tuijn met een roeiboot *) over de oceaan. Dat dit niet zonder (levens-)gevaar is bewijst het volgende verhaal! Idem in De Telegraaf.
Ter geruststelling: het loopt goed af (deze keer).
Gevonden via Twitter
Laatste nieuws: Ralph Tuijn gered na een noodoproep vanuit de Indische Oceaan: hij zou twee gebroken ribben en een gebroken vinger hebben, en is er behoorlijk van geschrokken… Zijn schip was door de golven omvergeworpen en is behoorlijk beschadigd. Ralph is nu onderweg naar Nigeria.

Zwarte Flevobike zoekt eigenaar

Wie heeft zijn/haar ligfiets al negen maanden gestald? Een van onze lezers ziet dit met zorg aan, maar ook lichtjes begerig.
Zie onze advertenties.

Voorbereidingen ligfietsvakantie

Het vakantieseizoen is al bezig, of voor sommige nog toekomstmuziek. Zoals deze site met een voorbereiding voor de: North Sea Cycle Route Nederland en Duitsland met een ligfiets. Over voedsel hebben we het vorige week al eens gehad, maar voedsel kan best nog eens benadrukt worden.

Sommige paden zijn een uitdaging, zoals in het volgende bericht:

Teleurstelling of uitdaging, of blijdschap

Sommige (lig-)fietsers zijn wel erg blij als ze weer asfalt onder de wielen hebben! Kijk ook nog even op de voorgaande pagina.

Ludieke verkeersborden

Rob had wat tijd over, of het weer stond hem niet aan om te fietsen. In ieder geval heeft hij zijn tijd gebruikt om ons te verblijden met ligfietsgerelateerde verkeersborden.

RaptoBike bezoeken

Je woont te ver weg, maar wilt eens kijken bij RaptoBike? Dat kan sinds kort. Stap binnen!
Jammer dat de inboedel niet constant geüpdatet wordt, dan kan je ook kijken of er wat van je gading bij zit.
En wat zullen we ervan zeggen? Opgeruimde zaak! Gelukkig wel wat rommeltjes verstopt onder de werkbank.

Fietsparade

Fietsen van allerlei pluimage in een video van Marc tijdens de Fietsparade ter gelegenheid van de opening van het tijdelijke Amsterdam Fietsmuseum in de Oosterkerk!
Op Marc zijn site nog meer gegevens. Ook veel foto's op FaceBook.

Dat andere museum

Dat andere museum is het Rijksmuseum (ja, die van de fietspassage). Samen met een krant vieren ze feest, met kans op prijzen!
En wel kans op een …, nou, kijk zelf maar.

Rijwaardig zuurtje

Als je fietst, dan wel in een rechte lijn. Niet slingeren, anders kan het volgende gebeuren (in Australië). (Jellybean - zuurtje)
Bron: BROL
Zou je die cop kunnen omkopen met een taartje?

*) stond foutief: roeifiets

Redactie

Reacties (1)

pjotr320

Ralph is geschokt, niet in shock. In shock zijn is een levensbedreigende situatie. Het betekent een tekort aan circulerend vocht.

pjotr320, 31 mei 2013 11:38