Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Roeifietsberichten

Gepubliceerd op 24 mei 2013 12:00 (382 keer bekeken) 0Reacties

Er zijn de komende zomer een aantal roeifiets evenementen.

  • Op 8 juni is er een roeifietstoertocht in Hoog Soeren. Er is nog plaats voor meer inschrijvers; het is een absolute aanrader volgens Derk Thijs. De vorige tourtocht over de Veluwe was schitterend en het afsluitende diner in de tuin van Roelof en Lies was een topper
  • Het WK in Leer, Duitsland (21-23 juni) is ook voor roeifietsen. Als je met je roeifiets eens een uurtijdrit of een 100 km wedstrijd mee wil rijden tussen andere ligfietsen dan is dit een mooie gelegenheid. Vooral nu dit jaar Cycle Vision is afgelast trekken diverse roeifietsers naar dit evenement om alvast wat wedstrijdervaring op te doen.
  • De redactie van ligfiets.net heeft van de organisatie van het Wereldkampioenschap de mededeling gekregen dat er ook een aparte roeifietscategorie van toepassing zal zijn. Hiermee kunnen roeifietsers zich dus inschrijven met hun eigen type fiets en zichzelf goed vergelijken met andere deelnemers!
  • 14 & 15 september 2013: Het EK roeifietsen op en om Neeltje Jans, Zeeland Voor dit evenement kan je de wedstrijdervaring uit Leer goed gebruiken. Alle info staat weer op de rowingbike website. Je kunt al weer inschrijven via de website.


Derk Thijs belicht ook enkele bijzondere roeifietsprestaties.

Er zijn overigens meer ligfietsers die meedoen met Alpe d’HuZes. De redactie is niet te beroerd om aandacht aan jullie te besteden, maar dan hebben we wel even een bericht van jullie nodig.

Redactie

Reacties (0)