Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

ICE Sprint 20 RS

Gepubliceerd op 28 februari 2013 21:06, bijgewerkt op 28 februari 2013 21:10 (697 keer bekeken) 1Reacties

Test van de, stevig aan de prijs zijnde, ICE Sprint 20 RS door Dave McCraw

De conclusie luidt:

Niemand koopt een ICE trike om op geld te besparen - de prijzen starten rond de € 2.300 *, welke snel stijgt met het toevoegen van essentiële accessoires.

Dit zijn echter uitstekende (misschien zelfs uitzonderlijke) trikes, die een geweldig design combineren met een hoge kwaliteit van de techniek.

Voeg hierbij, de voorbeeldige vouwbediening tot een fantastisch plat pakket, plus een breed scala van goed doordachte en goed uitgevoerde (maar prijzige) accessoires en je hebt een overtuigend productaanbod.

De Sprint 26 zou, in vele opzichten, de voorkeur hebben vóór de Sprint 20 RS - zeker, er zijn er belangrijke voordelen voor het grote wielenmodel - maar uiteindelijk is deze afgeveerde 20" achterwielophanging optie niet voor niets dé referentie tadpole trike uitvoering.

Aldus Dave McCraw.

* grofweg omgerekend van 2.000 Engelse ponden! Echter in de prijslijst zien wij als laagste prijs: £ 2.500, wat in Euro's zo'n € 3000 zou zijn!

Redactie

Reacties (1)

G

Het vermelde gewicht van 16,5kg maakt de verder mooie review wat zwak, dit ga je wellicht halen met de kale versie (zonder pedalen) en zelfs dan zou ik positief verrast zijn.
De afgebeelde opties zoals spatborden, kettingbeschermrand, kettingversteller, verlichting en bagagedrager zul je er in elk geval nog bij op moeten tellen. Benieuwd naar wat het resultaat dan zou zijn.

G, 01 mrt 2013 12:14