Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

3e Bodenmeer-zomer Velomobieltreffen

Gepubliceerd op 21 januari 2013 09:12, bijgewerkt op 21 januari 2013 09:18 (1105 keer bekeken) 1Reacties

Onze Ligfietsclub Vorarlberg nodigt alle velonauten, trikers en ligfietsers van harte uit voor het 3e Bodenmeer-Zomer Velomobieltreffen / 3e Vorarlberg Velomobiel- en Triketreffen / EuroTour 2013 Sterrit

Lindau, havenhoofd

Op vrijdag de 26e tot en met zondag 28 Juli 2013 - en langer, indien gewenst, te Vorarlberg / Oostenrijk en Oost-Bodenmeer CH / D / A.

Het programma wordt bekend gemaakt op onze homepage en in het Duitse VelomobilForum. In ieder geval worden er een paar mooie ritten georganiseerd met prachtige uitzichten zowel vlak, als bergachtig voor diegene die het hogerop zoeken wil.

Wij organiseren dus een drievoudig evenement in het tijdsbestek van de EuroTour 2013 en hopen zo dat de EuroTourers de teleurstelling van de geannuleerde rit met deze gelegenheid te kunnen compenseren met een internationaal treffen in de regio Bodenmeer (Bodensee). Waarschijnlijk hadden velen al een vakantie geplant om de EuroTour 2013 bij te kunnen wonen. Zij hebben dus nu de mogelijkheid om ons bij het Bodenmeer te bezoeken.

Het conflict met LEL2013 is bekend, maar de deelnemers komen een week later waarschijnlijk toch niet zo ver naar het zuiden.

Bodensee, Bodenmeer

Campings worden georganiseerd, een of andere overnachting bij een van de deelnemers uit de buurt is ook mogelijk en anders wordt er geholpen bij het vinden van een goede locatie. Degenen die langer willen blijven na het weekend zijn ook van harte welkom, een ontspannend programma zal worden opgesteld in deze periode.

Op dit moment zien wij geen reden om het aantal deelnemers te beperken. Als je je vroeg aanmeld, help je ons echter bij de organisatie. De Oliebollentocht 2012 had 157 velonauten en misschien halen wij de 100?

Suggesties voor het programma zijn welkom en vrijwilligers voor de ondersteuning ook.

Aanmelding kan bij mij op Werner Klomp (in het Nederlands natuurlijk) en in het forum bij Patrick Flé (Zie mail in het eerste bericht op het Duitse VelomobilForum).

Bericht van 2012 is hier te lezen met foto’s.

Met vriendelijke groet,

Werner Klomp

Redactie

Reacties (1)

twilwel

Super alternatief. Wordt het toch een sterrit ;-)

twilwel, 22 jan 2013 00:06