Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Sinner Bikes nieuws

Gepubliceerd op 11 december 2012 16:05, bijgewerkt op 14 december 2012 18:39 (1949 keer bekeken) 2Reacties

Reductie assortiment en een opruiming

Sinner Bikes gaat het assortiment fietsen terugbrengen naar alleen driewielers. De tweewielers Demon en Spirit gaan uit het assortiment, zodat de focus van Sinner Bikes op de Comfort (E) en de Mango (Plus, Sport, Tour) komt te liggen.
Voor de Demon en de Spirit wordt een onderdak gezocht. Alleen de nog aanwezige modellen worden verkocht. Waar we meteen op het tweede onderwerp zijn gekomen:

Sinner Bikes Winter Meeting

Op zaterdag 12 januari wordt een zogenaamde Winter Meeting gehouden op de Stavangerweg 15 te Groningen van 10 tot 16 uur. Met o.a. een opruiming van de aanwezige tweewielers!

Redactie

Reacties (2)

NoStress

Dat is slecht nieuws. Tenzij er iemand opstaat op ze over te nemen.
De Spirit was mijn eerste ligfiets. Goede herinneringen aan.
Je ziet hem veel te weinig. Een bijzonder makkelijke ligfiets waar iedereen zo mee wegfietst. Ook mensen die wat langer zijn. Kortere (benen) mensen voelen zich meer thuis op de Fifty-Fifty.
De Demon is toch eigenlijk wel opvallende icoon. Ideale verhuurfiets. Of voor (grotere) kinderen die doorgroeien.
Opstappers, pak je kans!

NoStress, 11 dec 2012 16:17

Ligfietsger

Volgens mij was de spirit geen oorspronkelijk Sinner ontwerp, maar van ..... en van de verkoop van een paar verhuur fietsen per jaar, kun je vast geen modellen blijven supporten ...... ik vind het een prima plan ..... focussen op waar je in uitblinkt !

Ligfietsger, 11 dec 2012 18:41, bewerkt op 11 dec 2012 18:42