Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Cab-bike en car-bike ontwikkelingen

Gepubliceerd op 24 november 2012 11:22 (1083 keer bekeken) 1Reacties

In 2009 werd een prototype gespot. Inmiddels komen er wat meer plannen naar buiten over de bouw van de cab-bike velomobielenlijn en een variant met electro ondersteuning die dan car-bike gaat heten.

Er zijn een aantal berichten geweest in 2009 en inmiddels zijn er via Bentrideronline en liegeradforum meer nieuwtjes en plannen naar buiten gekomen.
Voorlopig lijkt de website maar 1 versie zien.

Redactie

Reacties (1)

NoStress

Ik meende dat al dat de productie van de Cab-bike langere tijd op een laag pitje stond. Bernd en Bea hadden andere plannen zo leek het. Het laatste model werd maar matig ontvangen tijdens de laatste 'echte' Giessen 2009.
De overname en doorontwikkeling is best wel interessant.Een duo uitvoering! http://www.car-bike.com.pl/index.php?lang=en&page=galeria
De foto's zijn gemaakt tijdens de Spezi 2011. Je vraagt je af waarom die niet eerder zijn opgevallen.
De minder sportieve insteek blijkt nu ineens weer hot. Dit ontwerp leent zich uitstekend met trapondersteuning voor een comfortabel alternatief van de auto.
We zijn qua concurerende prijsstelling wat gewend van de Polen. Als ze het toch eens kunnen waarmaken een velomobiel voor rond de 4000 euro te kunnen produceren....

Overigens, de oude website met contact gegevens bestaat dus niet meer. Misschien ook een herziening van links hier op ligfiets.net?

NoStress, 25 nov 2012 14:26, bewerkt op 25 nov 2012 17:26