Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Fietsersbond fietsrouteplanner

Gepubliceerd op 23 oktober 2012 13:26, bijgewerkt op 23 oktober 2012 13:29 (723 keer bekeken) 4Reacties

De routeplanner voor fietsers kan verder ontwikkeld worden door een samenwerkingsovereenkomst met het energiebedrijf Eneco

Volgens het persbericht wordt flash vervangen door HTML5 waardoor, in de loop van het volgende jaar (april?), de online versie van de fietsrouteplanner geschikt wordt voor smartphones en tablets. Later volgen de, mobiele, apps hiervoor.

Redactie

Reacties (4)

avatar

Dan zijn ze mooi te laat, op www.Openstreetmap.org kun je van de hele wereld alle kaarten en ook speciale "bikemaps"downloaden en voor nix

Bruntij, 23 okt 2012 16:36

lighans

En als we dan toch openstreetmap noemen is het ook goed om de app die daar gebruik van maakt te noemen: OSMand voor android. Voor Iphone is er vast ook wel eentje te vinden. Daar heb ik geen ervaring mee (geen Iphone bezitter).

OSMand is steeds volwassener aan het worden en is onder andere handig omdat de kaarten offline te gebruiken zijn. In principe rijd je zonder netwerk en met gps de wereld over.

lighans, 23 okt 2012 19:23

Nyh

@Bruno Tijink: de planner van de Fietsersbond is heel wat meer dan alleen het weten waar de fietser mag rijden. De planner houd ook rekening met de kwaliteit van de paden en is daar best wel goed in.

Nyh, 23 okt 2012 19:23

avatar

Met die eeuwige PC, zelfs op je fiets. Ben juist zo blij om daarop weg te dromen. Ben half Europa door gefietst, zonder batterijen en al die rotzooi. Je zal dan wel een stekker bij je tentje nodig hebben, weg vrijheid.

Woefbeer, 24 okt 2012 19:43