Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Is een Go-One Evo K gewoonweg te groot en te traag voor u?

Gepubliceerd op 13 oktober 2012 21:52, bijgewerkt op 13 oktober 2012 23:09 (2763 keer bekeken) 0Reacties

Nou, Beyss, de fabrikant van de Go-one velomobielen, heeft daar nu een oplossing voor. Daniel Fenn, die ook verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van de Evo K, wilde het frontaal oppervlak verder verkleinen en een lichte velomobiel bouwen voor kortere rijders. Het resultaat is een prototype van een voertuig die wat korter is dan de Evo K. Doordat je er dieper in zit, en doordat hij lager is, zitten kleinere rijders dieper, wat positief is voor het zwaartepunt. De spoorbreedte is iets smaller, waardoor het weggedrag in bochten nog beter moet zijn.

Ondanks dat hij kleiner is, is de breedte ter hoogte van de ellebogen groter dan die van zijn voorganger, dus meer comfort. De velomobiel is compleet nieuw ontworpen. Er is geen "motorkap" meer, alleen maar een boven en een onder romp. De trapasbuis is verstelbaar en verkrijgbaar in verschillende maten. Het zitje en de bevestigingen kan worden aangepast aan de behoeften van de klant, maar is niet verstelbaar.

De naam zal iets met een 's' zijn. In het Duitse velomobiel forum, circuleert de naam Evo K. Daniël zelf noemde het Evo S in een bericht. Laten ons zien hoe Beyss dit op de markt zet.

Genoeg geblaat, hier zijn de foto's (en meer op BentBlog.de):

Translation by Theo Zweers - Thank you!

Go-One Evo S

Go-One Evo S


Go-One Evo S

Go-One Evo S

Go-One Evo S

Go-One Evo S

Redactie

Reacties (0)