Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Donnie Veenstra

Gepubliceerd op 01 oktober 2012 16:53, bijgewerkt op 01 oktober 2012 16:58 (1349 keer bekeken) 0Reacties

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat afgelopen vrijdag Donnie Veenstra overleden is

In memoriam Donnie Veenstra

Op vrijdagmorgen 28 september kwam een abrupt einde aan het leven van Donnie Veenstra. Donnie is bij veel mensen in de ligfietswereld bekend. Van 1998 tot 2007 was Donnie medevennoot van Sinner Ligfietsen waarna hij in 2007 het bedrijf V-Trading voor zichzelf oprichtte. Zijn vrouw Korrie werd medevennoot en verzorgde voor hem de administratie. Aanvankelijk produceerde hij Sirix Ligfietsen, maar na ruim 1 jaar verkocht hij deze door aan Traix in Duitsland. Binnen V-Trading werd zijn hoofdactiviteit de handel met Taiwan en de doorverkoop aan diverse Nederlandse fietsfabrikanten. Met name op het gebied van de inbouw van elektromotoren was Donnie erg actief.
Donnie was een zeer gedreven en ambitieus ondernemer. In de jaren bij Sinner en later bij V-Trading heeft hij tal van relaties opgebouwd waarvan veel mensen het wegvallen van Donnie als een groot gemis zullen ervaren.
Naast zijn dagelijkse werk had hij een grote voorliefde voor de motorsport, zowel actief als passief. Een passie waarbij het hem vanwege zijn werkdruk slecht lukte om die tijd er voor vrij te maken wat hij graag had gewild.
Donnie mocht slechts 55 jaar worden. Wij wensen zijn vrouw Korrie en verdere familie, vrienden en bekenden veel steun om dit verlies te kunnen dragen.

Namens
Jan en Harma de Vries
en medewerkers van Sinner Bikes
Garsthuizen / Groningen

Redactie

Reacties (0)