Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Vergelijking Challenge en diverse andere fietsen

Gepubliceerd op 05 september 2012 20:08, bijgewerkt op 06 september 2012 09:28 (1109 keer bekeken) 0Reacties

Leuk om eens door te lezen. Een lang verslag op een engelstalige site van een fietser die twee ligfietsen met elkaar vergelijkt, de Challenge Fujin en een Nazca Fuego, Furai en nog veel meer andere fietsen.

De "test" staat op mccraw.co.uk. Leuk uitgewerkt met stukken tekst en foto's ertussen wat het beslist goed leesbaar maakt. Uiteraard is het overwegen van het niet kopen of juist de koop op basis 1 ervaring niet verstandig. We raden iedereen aan zelf te proberen want wat de ene persoon vindt hoeft beslist niet door een algemene regel te zijn en misschien heb je zelf wel een andere mening of voorkeur.

Wel grappig, er staan dus verwijzingen in van de schrijver met de Raptobike lowracer en ook van de Challenge Furai en zomaar een trike (de Ice Vortex).
En dus de genoemde Nazca Fuego en hij doet nog een uitstapje naar een exoot, een fiets die wij weinig zien, de Bachetta Corsa.

Kortom, we herhalen het nog maar even. Ga vooral even zelf proeffietsen, en ondertussen kunnen ervaringen ook prima teruggelezen worden op de ligfiets.net ervaringen bij de fietsen.

Redactie

Reacties (0)