Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Geocache Event zorgt voor nieuwe bezoekers Cyclevision

Gepubliceerd op 24 juni 2012 08:10, bijgewerkt op 24 juni 2012 10:16 (358 keer bekeken) 2Reacties

Het door Technecium georganiseerde geocoaching event, zorgde voor een hoop mensen met GPS en wandelschoenen, die heel vaak daarna nog even rondkeken langs de stands van de fabrikanten.

Op de officiële site van het event kun je de logberichten terug lezen. Als je inlogt met Facebook of je geocaching account kun je andere berichten lezen. En ook geocachers maken foto's.

Op de foto zijn de speciaal gemaakte "geocoins" te zien die te koop waren tijdens het event.

Ons eerste bericht over Thee in de polder.

Redactie

Reacties (2)

NoStress

Grappig om de soms verdwaasde cachers over het terrein te zien dwalen. In de kantine werd kennelijk een bijeenkomst verwacht, maar die was overwegend stil. Bij toeval kwam ik een 'schatkist' tegen achter een tribune. Wat heb ik nu aan mijn fiets hangen? dacht ik.
Omdat ik mij ook had opgegeven maar niet in de gaten hoeveel tijd het wel niet in beslag zou nemen, kreeg ik wel 10 meldingen per uur via mijn mail binnen met verslagen. Ik heb ze lang niet allemaal gelezen, maar een algemene indruk:

De meeste zet hun blik op oneindig en speurde naar medegeocachers en bleven bij de les. Een enkeling was op zijn minst nieuwsgierig naar die gekke fietsen.
De markt trok aandacht en de fietsen zelf natuurlijk.
Sommige spraken hun waardering zelfs openlijk uit over de ligfietsen. Andere lieten zich uitvoerig informeren nu ze er toch waren omdat er niets te doen was in de kantine.
In het logboek kwam ik zelfs cachers tegen die de verleiding niet konden weerstaan een stukje te proberen op zo'n luie fiets.
Maar er waren er ook die ze categorisch negeerde al braken ze hun nek erover.
Of er werd uiteindelijk toch gewoon gezegd, ik hou het maar bij mijn eigen fiets. Dit is me te moeilijk. Maar nu weten ze in elk geval dat het niet zomaar rare fietsen zijn en dat het toch best wel ook gewone mensen zijn eigenlijk die ligfietsers.

Toch best wel een leuke combinatie ligfietsers en geocachers. Vooral omdat het een de ander niet uitsluit. Nu nog iets verzinnen voor meer chemie.

NoStress, 25 jun 2012 16:21

NoStress

NoStress, 27 jun 2012 15:58