Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Cycle Vision organisatie comite zoekt organisator

Gepubliceerd op 22 april 2012 09:40, bijgewerkt op 22 april 2012 09:42 (459 keer bekeken) 0Reacties

Het organisatiecomite van Cycle Vision zoekt een organisator voor het lezingenprogramma. Het afmelden van de vroegere organisatoren zorgt ervoor dat het programma op lossen schroeven staat.

Tijdens Cycle Vision worden veel presentaties gedaan en lezingen gegeven. De organisatie heeft een afmelding gekregen van de organisator van vorig jaar en is er nog niet in geslaagd een opvolger te vinden.
Wat vragen we? Het gaat erom een vrije indeling van techniek, reizen, introducties en andere zaken tot stand te brengen. Naar interessante dingen moet worden gezocht en sommige worden via het organisatiecomite doorgegeven. De lezingengevers krijgen een vip behandeling en wensen en eisen in hun presentatie worden voorzien. Een scherm, beamer en geluidsinstallatie worden geregeld, maar de rest moet nog wel worden georganiseerd. Het is een programma dat op zichzelf staat met veel eigen inbreng en invloed. Het lezingenprogramma is zeker zeer populair en trekt vaak volle zalen.
Zie je er wat in en denk je redelijk zelfstandig, maar wel met steun en hulp als het nodig is, te kunnen functioneren dan roepen we jou op om te reageren! Contactpersoon: Jack Dekker j.j.d.dekker@gmail.com

Redactie

Reacties (0)