Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Vereniging ALV 4 maart (update 29 februari)

Gepubliceerd op 20 januari 2012 17:44, bijgewerkt op 06 maart 2012 12:06 (1261 keer bekeken) 0Reacties

Alle NVHPV leden worden uitgenodigd voor de Algemene Leden Vergadering op 4 maart 2012, te Woerden. Overnachten vooraf mogelijk. Agenda, jaarverslag, financiele stukken zijn geplaatst. Schrijf nu in!

Elk jaar wordt in maart de jaarvergadering (ALV) gehouden. Er wordt verantwoording afgelegd over het afgelopen jaar en de plannen voor het komende jaar worden besproken.

Naast alle gangbare zaken, waarvan alle details in de agenda staan, staat deze keer onder andere het logo van de vereniging op de agenda. Er is afgelopen najaar een ontwerpwedstrijd geweest die prachtige resultaten heeft opgeleverd. Welke wordt de winnaar? En wordt dit ook het nieuwe logo van de vereniging? Op 4 maart zullen we hier over beslissen.

Via posters zullen de verschillende commissies hun verslag en hun plannen aan de leden presenteren. Vorig jaar bleek dat een interactieve manier te zijn die veel gespreksstof opleverde. Met als bijkomend voordeel dat je niet de hele dag hoeft stil te zitten.

Tijdens deze ALV zullen Jan Limburg en Ida Sabelis aftreden als bestuurslid. Gelukkig hebben we al een kandidaat nieuwe penningmeester, maar verdere versterking van het bestuur is zeer welkom. Een dame in het bestuur is zeer goed bevallen en het zou dan ook zeer fijn zijn om een nieuwe dame in het bestuur te kunnen verwelkomen. Ook jongere leden worden van harte uitgenodigd om kandidaat bestuurslid te worden.

Traditioneel wordt halverwege de oliebollentocht genoten van koffie en appeltaart.

Enthousiast bijpraten


Schroom niet en meld je aan als kandidaat bestuurslid. Of neem eerst eens contact op. Je hebt meer in je dan je denkt en besturen levert naast een hoeveelheid werk ook heel veel voldoening op.

Om iedereen de gelegenheid te geven om aanwezig te zijn, ook als je van plan bent om van ver te komen fietsen (of treinen, of autorijden, of...) hebben we weer eet- en slaapgelegenheid geregeld. Zaterdag 18:00 gaat de deur open en niet al te lang daarna kan er gezamenlijk gegeten worden. Eten en standaard drinken wordt door de vereniging aangeboden (net als het onderdak). Bijzonder drinken zul je zelf moeten meenemen.

Tot op 4 maart!

Redactie

Reacties (0)