Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Vrijdag bericht, twitterfiets

Gepubliceerd op 10 december 2010 20:23 (271 keer bekeken) 0Reacties

Volgend jaar gaat de redactie een week met de Twitterfiets rond.

Volgend jaar krijgt de hoofdredacteur van ligfiets.net een week tussen 2 februari en 9 februari de twitterfiets ter beschikking. Volgens site van Ntfu was al een stukje te lezen waarin een behoorlijk lange lijst van bekende namen. Die lijst van namen is overigens op de site Heelnederlandfietst.nl nog langer.

De fiets komt in een garage te staan met Quest 12, Quest 185, een BMW motorfiets, twee mountainbikes en een serie kinderfietsjes en burley kinderaanhangers.
Een heel batterij aan fietsen dus, waar zal daar tussen de fietsen over getwitterd worden? Misschien begint quest 12 over de mooie wedstrijden op Cycle Vision met de Giraffe quest, of misschien worden verhalen uitgewisseld over de reis naar Giessen die quest 12 met de eerste vrouw ooit die diezelfde rit naar het Velomobiltreffen volbracht. Of misschien wel over de Ecotrip in Northumberland die quest 12 toen nog met quest 23 maakte. Inmiddels is quest 23 (Festina Lente) vervangen door een nieuwer exemplaar en was quest 12 de opvolger van Carbon Alleweder nr.5.
Maar de mountainbikes kunnen ook wat vertellen, die gaan mee op vakanties naar Italie en Schotland en hebben met de kinderaanhangers erachter wel leuke tochten gemaakt.
Kortom, veel informatie over fietsen en fietsers en daarmee worden de avonden vaak lang en gezellig. Jammer soms dat fietsen geen verhalen vertellen....

Mensen die de twitter willen volgen die ook over de ontwikkelingen van onder andere Cycle Vision berichten staat op cyclevisionnl.

Redactie

Reacties (0)